Menisküsüm Yırtıldı :(

Geçmiş olsun.

Ciddi misin hocam geçmiş olsun nasıl oldu
sırayla oldu elimdei dikiş:cama yumruk attım bacak kırılması: merdivenden yuvarlandım kafa yarılması: ağaca çıkarken merdivenden düştüm bide ayak bileğimde çok fazla ağrı var ama nedenini bilmiyorum doktora söylemedim arada geliyo arada gidiyo acaba kaç gün sonra balkondan düşüp ölcem o.O2

Futbol oynarken terste kaldı
Anladım, tekrardan geçmiş olsun :(
Doktora merhemin yeterli olmadığını, ağrı kesici hap vermesini istediğinizi söyleyin. Bir de istirahate çok dikkat etmek lazım. Bizim alt komşununki de yırtıldı, çok uğraştı ameliyat oldu, uzun süre koltuk değnekleriyle gezdi. Sıkıntılı bir süreç. Umarım hemen atlatırsın.

bilmediğimden soruyorum. menisküs vücudun tam olarak neresi oluyor ? bu arada allah acil şifalar versin :(
MENÜSKÜS YIRTIĞI TEDAVİSİ , AMELİYATI, EGZERSİZLERİ

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anladım, tekrardan geçmiş olsun :(
Doktora merhemin yeterli olmadığını, ağrı kesici hap vermesini istediğiniz söyleyin. Bir de istirahate çok dikkat etmek lazım. Bizim alt komşununki de yırtıldı, çok uğraştı ameliyat oldu, uzun süre koltuk değnekleriyle gezdi. Sıkıntılı bir süreç. Umarım hemen atlatırsın.
Çok teşekkürler hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sırayla oldu elimdei dikiş:cama yumruk attım bacak kırılması: merdivenden yuvarlandım kafa yarılması: ağaca çıkarken merdivenden düştüm bide ayak bileğimde çok fazla ağrı var ama nedenini bilmiyorum doktora söylemedim arada geliyo arada gidiyo
Aman abi dikkat et kendine canımız değerli

Benimn halı sahada yırtılmıştı doktor sprey falan vermişti ağrıyı geçirmek için ilaç vermedi mi ?

geçmiş olsun menisküs nedir ?

Arkadaşlar benimde sağ dizimde değişik bir şey var böyle yürürken filan sanki içerde bir şey hareket ediyor bazen de dizim kitleniyor yürüyemiyorum bu menisküs yırtıgı olabilir mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,777
Üyeler
187,984
Son üye
blackmorta
Geri