Neler Yeni

Menisküsüm Yırtıldı :(

arda55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,105
İsim
arda
Ciddi misin hocam geçmiş olsun nasıl oldu
sırayla oldu elimdei dikiş:cama yumruk attım bacak kırılması: merdivenden yuvarlandım kafa yarılması: ağaca çıkarken merdivenden düştüm bide ayak bileğimde çok fazla ağrı var ama nedenini bilmiyorum doktora söylemedim arada geliyo arada gidiyo acaba kaç gün sonra balkondan düşüp ölcem o.O2

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Futbol oynarken terste kaldı
Anladım, tekrardan geçmiş olsun :(
Doktora merhemin yeterli olmadığını, ağrı kesici hap vermesini istediğinizi söyleyin. Bir de istirahate çok dikkat etmek lazım. Bizim alt komşununki de yırtıldı, çok uğraştı ameliyat oldu, uzun süre koltuk değnekleriyle gezdi. Sıkıntılı bir süreç. Umarım hemen atlatırsın.

bilmediğimden soruyorum. menisküs vücudun tam olarak neresi oluyor ? bu arada allah acil şifalar versin :(
MENÜSKÜS YIRTIĞI TEDAVİSİ , AMELİYATI, EGZERSİZLERİ

Mesaj otomatik birleştirildi:

Anladım, tekrardan geçmiş olsun :(
Doktora merhemin yeterli olmadığını, ağrı kesici hap vermesini istediğiniz söyleyin. Bir de istirahate çok dikkat etmek lazım. Bizim alt komşununki de yırtıldı, çok uğraştı ameliyat oldu, uzun süre koltuk değnekleriyle gezdi. Sıkıntılı bir süreç. Umarım hemen atlatırsın.
Çok teşekkürler hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sırayla oldu elimdei dikiş:cama yumruk attım bacak kırılması: merdivenden yuvarlandım kafa yarılması: ağaca çıkarken merdivenden düştüm bide ayak bileğimde çok fazla ağrı var ama nedenini bilmiyorum doktora söylemedim arada geliyo arada gidiyo
Aman abi dikkat et kendine canımız değerli

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,756
İsim
Ahmet Baran
Benimn halı sahada yırtılmıştı doktor sprey falan vermişti ağrıyı geçirmek için ilaç vermedi mi ?

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan
geçmiş olsun menisküs nedir ?

bloerx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Yiğit Cihan
Arkadaşlar benimde sağ dizimde değişik bir şey var böyle yürürken filan sanki içerde bir şey hareket ediyor bazen de dizim kitleniyor yürüyemiyorum bu menisküs yırtıgı olabilir mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,729
Üyeler
163,709
Son üye
yigitsilken