Futbol oynarken terste kaldıDiz ekleminin içi oluyor.
Geçmiş olsun. Sporda mı yırtıldı nasıl oldu?
sırayla oldu elimdei dikiş:cama yumruk attım bacak kırılması: merdivenden yuvarlandım kafa yarılması: ağaca çıkarken merdivenden düştüm bide ayak bileğimde çok fazla ağrı var ama nedenini bilmiyorum doktora söylemedim arada geliyo arada gidiyo acaba kaç gün sonra balkondan düşüp ölcemCiddi misin hocam geçmiş olsun nasıl oldu
Anladım, tekrardan geçmiş olsunFutbol oynarken terste kaldı
bilmediğimden soruyorum. menisküs vücudun tam olarak neresi oluyor ? bu arada allah acil şifalar versin
Çok teşekkürler hocam.Anladım, tekrardan geçmiş olsun
Doktora merhemin yeterli olmadığını, ağrı kesici hap vermesini istediğiniz söyleyin. Bir de istirahate çok dikkat etmek lazım. Bizim alt komşununki de yırtıldı, çok uğraştı ameliyat oldu, uzun süre koltuk değnekleriyle gezdi. Sıkıntılı bir süreç. Umarım hemen atlatırsın.
Aman abi dikkat et kendine canımız değerlisırayla oldu elimdei dikiş:cama yumruk attım bacak kırılması: merdivenden yuvarlandım kafa yarılması: ağaca çıkarken merdivenden düştüm bide ayak bileğimde çok fazla ağrı var ama nedenini bilmiyorum doktora söylemedim arada geliyo arada gidiyo
bikaç güne yine köye gidiyom bakalım bu sefer nolcak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok teşekkürler hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aman abi dikkat et kendine canımız değerli
Bunu da söyle doktoruna.Söyledim merhem verdi gönderdi ama ağrıyı geçirmiyor.
he sen benim bacağımı kırmamı merdivenden düşmemi falan bilmiomuydunNasıl la harbiden mi