Glitchy
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,708
Okudum ? ya sen anlatamadın ya biz anlamadık.Allah aşkına şu konuyu tam okuyun ya. @muhammetsaglam @EKRHN @Thodec
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Okudum ? ya sen anlatamadın ya biz anlamadık.Allah aşkına şu konuyu tam okuyun ya. @muhammetsaglam @EKRHN @Thodec
Burada yazacağım 2 mesaja ihtiyacım yok benim merak etme iyi forumlar.Allah aşkına şu konuyu tam okuyun ya. @muhammetsaglam @EKRHN @Thodec
35 tl (Babamın kendi işi.)Tabi herkesin ne yapacağına bağlı ancak benim evde canım çıkıyor resmen.
İşe giderdim ve para biriktirirdim, ki güzel para varsa. Yoksa 50TL için falan gitmezdim herhalde![]()
Dostum o zaman git istediğini yap. Neden bize soruyorsun? Bunu bize sorman demek, mesaj kasmak istiyorsun demektir. Hem fikrimizi soruyorsun, hem de konuyu doğru okuyun falan diyorsun. Senin yerinde ben olsam işe giderdim. Sen okula git. Herkes için farklı bir durum bu.Allah aşkına şu konuyu tam okuyun ya. @muhammetsaglam @EKRHN @Thodec
Damlaya damlaya göl olur. 4,185 mesajı,3-5 mesajı (Belki 10-20) sadece 1 konuya yazarak elde ettin.Burada yazacağım 2 mesaja ihtiyacım yok benim merak etme iyi forumlar.
Danışacak kimsem olmadığından sizlere danıştım ama sanırım hata etmişim.Dostum o zaman git istediğini yap. Neden bize soruyorsun? Bunu bize sorman demek, mesaj kasmak istiyorsun demektir. Hem fikrimizi soruyorsun, hem de konuyu doğru okuyun falan diyorsun. Senin yerinde ben olsam işe giderdim. Sen okula git. Herkes için farklı bir durum bu.
O zaman gitme ya boşuna. 35TL için 12 saatini harcama. Ders çalış. En azından geleceğe yatırım yapmış olursun.35 TL (Babamın kendi işi.)
Hocam ben sizi anlamadım ve tartışmak istemiyorum. Siz bizim fikrimizi sormadınız mı? Ben sizin yerinizde olsam işe giderdim. Neden karşı çıkıyorsunuz anlamadım?Damlaya damlaya göl olur. 4,185 mesajı 3-5 mesajı (Belki 10-20) sadece 1 konuya yazarak elde ettin.
Ve birisine yardımcı olucaksan lütfen konuyu tam oku.
Danışacak kimsem olmadığından sizlere danıştım ama sanırım hata etmişim.
1 hafta ya oyun oynamak ya da hiç bir şey yapmak istemiyorum.O zaman gitme ya boşuna. 35TL için 12 saatini harcama. Ders çalış. En azından geleceğe yatırım yapmış olursun.
Hocam bakın siz ne güzel cevaplıyorsunuz işte kendi sorunuzu. Okula gidersin 6-7 saat. Sonra rahatına bakarsın. Eğer işe sadece 1 günlüğüne gideceksen, okula 2 gün gideceksen ben işi seçerdim.1 hafta ya oyun oynamak ya da hiç bir şey yapmak istemiyorum.
Notlarım,derslerim zaten iyi bir süre çalışmasam bir şey kaybetmem.
İkisinden birine gitmem için annem zorluyor.Hocam bakın siz ne güzel cevaplıyorsunuz işte kendi sorunuzu. Okula gidersin 6-7 saat. Sonra rahatına bakarsın. Eğer işe sadece 1 günlüğüne gideceksen, okula 2 gün gideceksen ben işi seçerdim.
Tonguç izlerim de. Biraz yalakalık yap. Belki ikna olur. De işte okulda tekrar yapacağız ve 30dk. Ben 20dk'ya Tonguç izlerim falan söyle bir şeyler işte.İkisinden birine gitmem için annem zorluyor.
Anneme ne dersem hiçbirini yapmam ?
Gönül ister dediğini yapayım ama olmuyor işte o yüzden sordum buraya.Senin bu boş mesajla zorun ne anlamış değilim?
İşe gitme okula da gitme otur dizi izle.