masterofhashasi
80+
- Reaksiyon skoru
- 34
400 - 500 civarıBütçeniz ne kadar?
Bütçeyi arttırabilirseniz bunu öneririm normalde fiyatı çok daha fazlaydı;400 - 500 civarı
dostum ileride ram slotlarını doldurdugumda ve iyi power beslemesi isteyen ekran kartı aldığımda sorun yaşamam degıl mı? veya sıvı sogutma aldıgımda yeterli olur bu power s?Bütçeyi arttırabilirseniz bunu öneririm normalde fiyatı çok daha fazlaydı;
![]()
High Power 600W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J600GD-F12S) | Teknobiyotik
High Power Performance GD 600W 80+ Gold 50A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 600W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 600W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...www.teknobiyotik.com
Ram falan çok önemli değil ekran kartı ve işlemci önemli RTX 3060 ve i5 11400 rahat yeter.dostum ileride ram slotlarını doldurdugumda ve iyi power beslemesi isteyen ekran kartı aldığımda sorun yaşamam degıl mı? veya sıvı sogutma aldıgımda yeterli olur bu power s?
sence ana kartı biraz daha düşük almalı mıyım? kasamla ve ana kartım uyumlu olsun istedim biraz da ikisi de beyaz ve ana kart rgb bazı kısımları.Ram falan çok önemli değil ekran kartı ve işlemci önemli RTX 3060 ve i5 11400 rahat yeter.
Arkadaşın attığı modeli şiddetle tavsiye ediyorum.dostum ileride ram slotlarını doldurdugumda ve iyi power beslemesi isteyen ekran kartı aldığımda sorun yaşamam degıl mı? veya sıvı sogutma aldıgımda yeterli olur bu power s?
Anakartlar hakkında çok bilgi sahibi değilim ama ilerde işlemci falan değiştirmeyecekseniz biraz fazla olmuş.sence ana kartı biraz daha düşük almalı mıyım? kasamla ve ana kartım uyumlu olsun istedim biraz da ikisi de beyaz ve ana kart rgb bazı kısımları.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bir de bu şekilde kasa çok büyük oyunlar degıl de orta dereceli csgo lol ve call of duty black ops serisi oyunları oynayabilir miyim?
mesela black ops 3 gibi
Küçük düşünüyorsunsence ana kartı biraz daha düşük almalı mıyım? kasamla ve ana kartım uyumlu olsun istedim biraz da ikisi de beyaz ve ana kart rgb bazı kısımları.
bir de bu şekilde kasa çok büyük oyunlar degıl de orta dereceli csgo lol ve call of duty black ops serisi oyunları oynayabilir miyim?
mesela black ops 3 gibi
Ekran kartı yokmuşKüçük düşünüyorsun
Siberpunk bile oynarsın
Galiba arkadaş ekran kartsız oynar mıyım diye sormuş.Küçük düşünüyorsun
Siberpunk bile oynarsın