Telefoncu, telefonumu bozdu.

ReDanger

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
768
2 gün önce telefonumun üstünden araba geçmişti telefoncuya götürdüm 2 gün sonra al dedi. Aldığımda şarjı yoktu evde şarja taktım, kılıfa takılıydı aldığımda, eve gidince fark ettim telefon arka kapağı tam oturtulmamış ön camda silikonlar var, ve en önemlisi telefonun kamerasınıda bozmuşlar.
Ne yapmam gerek adamı aradığımda ben yaptığımda sağlamdı diyor ben karışmam diyor.
Dava filanda açamam, birde onunla uğraşamam. Ne yapıcam şimdi ben?

2 gün önce telefonumun üstünden araba geçmişti telefonuyla götürdüm 2 gün sonra al dedi. Aldığımda şarjı yoktu evde şarja taktım, kılıfa takılıydı aldığımda, eve gidince fark ettim telefon arka kapağı tam oturtulmamış ön camda silikonlar var, ve en önemlisi telefonun kamerasınıda bozmuşlar.
Ne yapmam gerek adamı aradığımda ben yaptığımda sağlamdı diyor ben karışmam diyor.
hocam savunun kendinizi
uğraşmayacaksanız öyle oturacaksınız

2 gün önce telefonumun üstünden araba geçmişti telefonuyla götürdüm 2 gün sonra al dedi. Aldığımda şarjı yoktu evde şarja taktım, kılıfa takılıydı aldığımda, eve gidince fark ettim telefon arka kapağı tam oturtulmamış ön camda silikonlar var, ve en önemlisi telefonun kamerasınıda bozmuşlar.
Elinde fiş,fatura var mı?

hocam savunun kendinizi
uğraşmayacaksanız öyle oturacaksınız
Adam ben karışmam diyor. Alalıda 5-6 saat oldu sen yaptın diyor birde 450tl kitledi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Elinde fiş,fatura var mı?
Yok, tanıdığım biri güvenilir kaliteli yer dedi , gittik adamlar sinek avlıyor dükkan küçük içime sinmedi ama işte iyi yer dediler güvendim bende.

Garantiye niye yollamadınız? Telefoncular telefonu darmaduman edip koyuyor.

Telefonu ona götürdüğünde sağlam mıydı?

Adam ben karışmam diyor. Alalıda 5-6 saat oldu sen yaptın diyor birde 450tl kitledi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok, tanıdığım biri güvenilir kaliteli yer dedi , gittik adamlar sinek avlıyor dükkan küçük içime sinmedi ama işte iyi yer dediler güvendim bende.
Oraya 4 5 kişi gidin sonra ona beni mi dolandırıyorsun falan de. Kısacası itiraz et. Tamam abi diyip gitme

Muhtemelen onun yaptığını kanıtlayamazsın. Neden telefonu yetkili servisi yerine telefoncuya götürdün? Bilgisayarcılar nasıl cahil ise telefoncularda aynen o şekil cahil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,668
Üyeler
188,466
Son üye
contezuma
Geri