İ5 işlemci ile GTX 1650 darboğaz yapar mı?

Şu konuya göre cevap verir misiniz? Kime inanacağımı bilemedim valla @RevDeisDou en fazla 1050 besler diyor ve ona katılan birkaç kişi daha var? Siz de burada 1650 zayıf kart aşırı rahat besler diyorsunuz?
İşlemcin neden 2.6 ya sabit

Eğer normal frekansında çalışmıyorsa sıkıntı çıkarabilir kankam.
Sadece 2.6 da mı çalışıyor?
Stok hızda bırakınca boşta 4.4GHz yükte 1.8-2.2GHz arası dalgalı çalışıyordu ve arada sistem kapanıyordu, biz de birkaç ayar yapıp hızı 2.6Ghz ye sabitledik daha stabil çalışıyor şuan işlemci.

Stok hızda bırakınca boşta 4.4GHz yükte 1.8-2.2GHz arası dalgalı çalışıyordu ve arada sistem kapanıyordu, biz de hızı 2.6Ghz ye sabitledik daha stabil çalışıyor şuan işlemci.
Sıkıntı ya.
Sorun çıkarabilir öyle.
En azından 3.0-3.2 ye falan çekebilseniz iyi olur

Diğer konuda işlemci skorlarını falan da attım cevaplar böyle:

Yani beslemiyormuş maalesef. GT 1030 almayı düşünüyorum şimdilik anakart işlemci soğutucu masrafına falan giremem.
Dostum ya ben çok düşük ıq lüyüm yada sen. Sana diyorumki bunu sana 3 senedir bilişim okuyan biri olarak söylüyorum İ5 9600K 1650 Yi besliyor besliyor besliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu konuya göre cevap verir misiniz? Kime inanacağımı bilemedim valla @RevDeisDou en fazla 1050 besler diyor ve ona katılan birkaç kişi daha var? Siz de burada 1650 zayıf kart aşırı rahat besler diyorsunuz?
Yanlış söylemiş. Bak sana güzelce diyorum şimdi kendimi döveceğim kardeşim sinirlendim İ5 9600K 1650 NİN TÜM SÜLALESİNE YETER BESLER ÜSTÜNE ÜSTLÜK FAZLASI KALIR ANLADINMI

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,953
Üyeler
185,005
Son üye
dfffffdd
Geri