Korsan vs Paralı oyun

Reaksiyon skoru
21
Merhaba bildiğiniz üzere ücretli oyunların neredeyse hepsinin korsan versiyonu bulunmakta. Bu oyunları para ile alıp kurmamız ila Korsan olarak indirip kurmamız arasında fps farkı var mi? Aklıma takıldı soruyorum Korsana destek yok vs demenize gerek yok bende desteklemiyorum.

hiç bi fark yok

oyunlarımın sadece birazı en kısa zamanda güncelliycem hepsi crackli :)
Var hocam. Eski sistemlerde daha gözle görülür büyük bir fark var. Aklımda kalanlardan , Battlefield 3 low ayarda 25 FPS oynuyordum ( sistemim kaldırdığı halde ) sonra orijinal oyunu edindim sabit 60 FPS oynadım.

Var hocam. Eski sistemlerde daha gözle görülür büyük bir fark var. Aklımda kalanlardan , Battlefield 3 low ayarda 25 FPS oynuyordum ( sistemim kaldırdığı halde ) sonra orijinal oyunu edindim sabit 60 FPS oynadım.
beta veya ilk çıktığı sürümü indirmiş olasılığınız yüksek

world warz korsan indirdim 30 40 aldım orj bedava oldu 80 70 aldım cidden
olabilir ben bu kadar oyun hepsini bitirmedim ama en azından yarısına kadar gelmişimdir çoğunu bitirdim zaten defalarca youtube testlerindekilerle aynı fps aldım monitörüm 1680x1050 olduğu için bazı oyunlarda daha fazla fps aldığım bile oldu

hiç bi fark yok

oyunlarımın sadece birazı en kısa zamanda güncelliycem hepsi crackli :)
Keske hepsini kaldiracak sistem bende de olsa :)
Post automatically merged:

paralı almak mantıklı
Anlamiyorum forumun yarisi sizin gibi ben diyorum ki fps farki var mi sen diyorsun oarali almak mantikli soruma verecek cevabin yoksa verme aktifligin artsin diye bunu yapmana gerek yok

Korsan oyunlar genelde içinde virüs, bitcoinminer bulundurur.
Eğer sağlam veya güvenilmeyen bir yerden indirirsen muhtemelen miner bulaşacaktır.
Bitcoinminer ise ekran kartını kullanır çaktırmadan ve performansın düşer.

Keske hepsini kaldiracak sistem bende de olsa :)

Anlamiyorum forumun yarisi sizin gibi ben diyorum ki fps farki var mi sen diyorsun oarali almak mantikli soruma verecek cevabin yoksa verme aktifligin artsin diye bunu yapmana gerek yok
benimde sistemim iyi değil 1050ti var çoğu oyunu düşük ayarda oynuyorum

Korsan oyunlar genelde içinde virüs, bitcoinminer bulundurur.
Eğer sağlam veya güvenilmeyen bir yerden indirirsen muhtemelen miner bulaşacaktır.
Bitcoinminer ise ekran kartını kullanır çaktırmadan ve performansın düşer.
bu zamanda kaldığını düşünmüyorum ben

Geri