NecroPunch
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 182
Dediğim gibi kripto para almak istiyorum hangi sitelerden almalıyım alsat yapa yapa yükseltmek istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
Binance global kullan, aracı borsa olarak da (ödeme alma ve para yatırmada kolaylık İçin) Binance TR kullan.Dediğim gibi kripto para almak istiyorum hangi sitelerden almalıyım alsat yapa yapa yükseltmek istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
bu hayattan artık bi beklentim yok ya atarına ya batarınakonuyla alakasız ama kripto paralar 2 aydır fena çakılıyor, emin misiniz hocam
Anlıyorumbu hayattan artık bi beklentim yok ya atarına ya batarına
başka bir deyişle indirime giriyor ?konuyla alakasız ama kripto paralar 2 aydır fena çakılıyor, emin misiniz hocam
O yüzden tam zamanı(YTD)konuyla alakasız ama kripto paralar 2 aydır fena çakılıyor, emin misiniz hocam
Kalın hesap-Coin gecesibaşka bir deyişle indirime giriyor ?
devletler tuvalet kağıdı basar gibi para basıyor ancak btc ve ona benzeyen kriptoların bir sınırı var.O yüzden tam zamanı(YTD)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kalın hesap-Coin gecesi
BTC çok büyüyecek bence ama lütfen kimse bana bakmasın, herhangi bir yatırım tavsiyesi değildir.devletler tuvalet kağıdı basar gibi para basıyor ancak btc ve ona benzeyen kriptoların bir sınırı var.
kararı sizlere bırakıyorum sizce bu gidişle hangi taraf değer kazanacak