Sp4rky
80+
- Reaksiyon skoru
- 84
olur ama sorun depolama kaynaklıBrom en iyi ben bir tane m2 kutusu alıp verilerimi yedekliyim daha sonra bu m2 ye direkt kuriyim Windows
olur ama sorun depolama kaynaklıBrom en iyi ben bir tane m2 kutusu alıp verilerimi yedekliyim daha sonra bu m2 ye direkt kuriyim Windows
m2 diskler dayanıklıdır bozulma ihtimali yoktur eğer bilgisayarı açarsan 2. diskini low level format isimli uygulama ile formatlaNasil yani m2 diskim mi bozuk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kurulumu baslattim baya bir yavaş
Windows u kurdum şuan açıyorum pcyi eger açılırsa diger ssd den verilerimi alip tekrar m2 ye kurulum yapacağımm2 diskler dayanıklıdır bozulma ihtimali yoktur eğer bilgisayarı açarsan 2. diskini low level format isimli uygulama ile formatla
Nasil yani m2 diskim mi bozuk
Kurulumu baslattim baya bir yav
tamamdırWindows u kurdum şuan açıyorum pcyi eger açılırsa diger ssd den verilerimi alip tekrar m2 ye kurulum yapacağım
Normal Windows kurulumunu yaptım ilk açılış falan şuan her şey güzel gidiyortamamdır
Ve açıldıNormal Windows kurulumunu yaptım ilk açılış falan şuan her şey güzel gidiyor
h.oNormal Windows kurulumunu yaptım ilk açılış falan şuan her şey güzel gidiyor
Ve açıldı
Ama şöyle bir problem var m2 diskimi yerel disk d olarak gösteriyor ve kullanmak icin biçimlendir diyorNormal Windows kurulumunu yaptım ilk açılış falan şuan her şey güzel gidiyor
Ve açıldı
biçimlendir?Ama şöyle bir problem var m2 diskimi yerel disk d olarak gösteriyor ve kullanmak icin biçimlendir diyor
Ama amacım içindeki verileri almak yabiçimlendir?
Nasıl anlatiyim sana bilmiyorum ben yazılım ile uğraşıyorum ve içerisinde projelerim var iş dosyalarım var ve ben bunların bazılarını ne githuba ne de drive a atmadimAma amacım içindeki verileri almak ya
hocam içindeki dosyaları alabilirsin bir yolu vardırAma amacım içindeki verileri almak ya
Nasıl anlatiyim sana bilmiyorum ben yazılım ile uğraşıyorum ve içerisinde projelerim var iş dosyalarım var ve ben bunların bazılarını ne githuba ne de drive a atmadim
Bak şimdi ne yap biliyormusn m2 nin içinde windows varsa usb ile format usb yazdır aç oradan windowsu onar. Ayrıca keşke minidump atsaymışsın.M2 kutusu almam şart