Yardım Forza Horizon 4 Alınır mı?

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
9,092
Forza horizon 5 çıkacak biliyorsunuz, sizce forza horizon 4 alayımmı yoksa 5 çıkacağı için alınmaz mı?

Forza horizon 5'in çıkmasına biraz daha var ayrıca meksikada geçmekte britanya otoyol vs olarak benim daha çok ilgimi çekiyor. Forza horizon 4 alınır uygun fiyat şuan.

Forza Horizon 5 Xbox Game Pass'te bulanacak o zamana kadar oynamak isterim derseniz alın bence fiyatı çok uygun

Forza Horizon 5 Xbox Game Pass'te bulanacak o zamana kadar oynamak isterim derseniz alın bence fiyatı çok uygun
Forza Horizon 5 çıkınca alabilecek misiniz? Fiyatı pahalı olur. FH 4 bedava ve hala yarış oyunlarının kralı. Uzun zaman oynanır.
Bence günümüzde hala alınabilir bir oyun, şu an fiyatı çok uygun.
Forza horizon 5'in çıkmasına biraz daha var ayrıca meksikada geçmekte britanya otoyol vs olarak benim daha çok ilgimi çekiyor. Forza horizon 4 alınır uygun fiyat şuan.
Peki şunu dicem bide, bütçem maks ultimate editiona yeter ama indirimlerde daha hiç oyun almadım. Sizce standart fh4 alıp bi kaç oyun daha mı alayım yoksa ultimate edition mu? Çok fark varmı standartla arada

Peki şunu dicem bide, bütçem maks ultimate editiona yeter ama indirimlerde daha hiç oyun almadım. Sizce standart fh4 alıp bi kaç oyun daha mı alayım yoksa ultimate edition mu? Çok fark varmı standartla arada
ultimate ekstra araba veriyor diye biliyorum

Ultimate alın alabiliyorsanız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,194,616
Üyeler
189,638
Son üye
Soys Minecraft
Geri