depolama boyutum az gözüküyor

ankaralı97

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
283
arkadaşlar bende sade c var ve c kullanılan alan 327 gb diyor ama ben dosyaları sağ tık özellikler diyerek tek tek baktım 283 gb oluyor bu kayıp olan 44 gb ne oluyor virüs mü girmiş oluyor

arkadaşlar bende sade c var ve c kullanılan alan 327 gb diyor ama ben dosyaları sağ tık özellikler diyerek tek tek baktım 283 gb oluyor bu kayıp olan 44 gb ne oluyor virüs mü girmiş oluyor
hocam %temp% yapın

SSD mi HDD mi kullanıyorsun

hocam nasıl sağ tık bu yaptığınız hesaba cidden güvendiniz mi?

Windows + r yapıp açılan çalıştır sekmesine %temp% yaz ve içindeki her şeyi sil düzelecek mi o zaman bak. Ve "temp" , "prefetch" i de temizle. " Sız.

hocam nasıl sağ tık bu yaptığınız hesaba cidden güvendiniz mi?
nereye güvenelim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Windows + r yapıp açılan çalıştır sekmesine %temp% yaz ve içindeki her şeyi sil düzelecek mi o zaman bak. Ve "temp" , "prefetch" i de temizle. " Sız.
boş o klasörler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam o sağtık hesabı tutmaz
şuana kadar tutuyordu sürüyle oyun sildim şimdi olmuyor

Ekler

• adam gibi adam.PNG
    adam gibi adam.PNG
    34.7 KB · Hit: 41
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular