Yardım Kızlara karşı Nasıl havalı olunur😎😎

Evet nasıl havalı olunur taktik lazım:cool:
İyi bir diksiyonun olsun.
Bakımlı ol.
Saçın var ise onu şekle sok.
Dik dur.
Konuştuğun şeylere dikkat et ve sakın yapmadığın şeye ilgi duymadığın şeye ilgim var veya yapıyorum deme.
Onunla sevdiğiniz ortak yöndeki şeylerle sohbet et.
Ve lütfen az oranda parfüm sık veya güzel bir kolonya sık.
Nazik v e kibar ol ayrıca kabalık yapma.

İyi bir diksiyonun olsun.
Bakımlı ol.
Saçın var ise onu şekle sok.
Dik dur.
Konuştuğun şeylere dikkat et ve sakın yapmadığın şeye ilgi duymadığın şeye ilgim var veya yapıyorum deme.
Onunla sevdiğiniz ortak yöndeki şeylerle sohbet et.
Ve lütfen az oranda parfüm sık veya güzel bir kolonya sık.
Nazik v e kibar ol ayrıca kabalık yapma.
Sonra terk edil veeee...
ğ.jpg

Pazardan marka al marka giyin, dövme yap, zincir kolye tak, sigara iç.
Tabi bunları önermem sen onların tam tersini yap

kankam kızı al markete götür.Sonra tüm sütleri yere dök,çalışanlar gelince ben dökmedim,ben dökmedim diye zıpla ve kafana vur.
Çalışanlar şaşıracak sonra yat yere şınav çekmeye başla kız sende

kankam kızı al markete götür.Sonra tüm sütleri yere dök,çalışanlar gelince ben dökmedim,ben dökmedim diye zıpla ve kafana vur.
Çalışanlar şaşıracak sonra yat yere şınav çekmeye başla kız sende
Denenir :cool:

Güzel kardeşim şimdi herkesin yazdığını boşver sen beni dinle ilk için düzgün bir adam olacaksın adam diye övünenlerden değil adamlığın hakkını vereceksin düzgün saygılı olacaksın sadık olacaksın ayrıca burası çok önemli adam akıllı bir kız bulacaksın güzelliği herzaman ön planda olmayacak seni seven ciddiye alan biri olmalı her erkekle takılmayan birisi olacak ozaman hiçbirşey gerekmeden medeni şekilde mutlu olursunuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güzel kardeşim şimdi herkesin yazdığını boşver sen beni dinle ilk için düzgün bir adam olacaksın adam diye övünenlerden değil adamlığın hakkını vereceksin düzgün saygılı olacaksın sadık olacaksın ayrıca burası çok önemli adam akıllı bir kız bulacaksın güzelliği herzaman ön planda olmayacak seni seven ciddiye alan biri olmalı her erkekle takılmayan birisi olacak ozaman hiçbirşey gerekmeden medeni şekilde mutlu olursunuz.
Şunu da belirtmek isterim her kızda bu özellik yoktur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,937
Üyeler
183,920
Son üye
doganylmm
Geri