Impe
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,742
sana zarar vereceğini düşünüyorsan tedbir amaçlı öldürebilyiorsun diye biliyorumKonu başlıktaki gibi bilgisi tam olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim.
sana zarar vereceğini düşünüyorsan tedbir amaçlı öldürebilyiorsun diye biliyorumKonu başlıktaki gibi bilgisi tam olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim.
Günahları kendimize sorarak belirleseydik. Kutsal kitaplar olmazdı. Lütfen konu başlığına göre cevap yazın.Dostum cevabını 5 sn düşünerek bulabileceğin soruları niye soruyorsun .d
Sadece kendine sor, günahmı sence?
Bu kadar insanın arasında mantıklı bir cevap verdiğin için teşekkürler.sana zarar vereceğini düşünüyorsan tedbir amaçlı öldürebilyiorsun diye biliyorum
Boş konu açarak forumu kirletmek bir kullanıcıyı değilde kimi ilgilendirecek?Velev ki boş konu açmak istedim bu sizi neden ilgilendiriyor. Lütfen adam akıllı cevaplar verin. Ayrıca bilgin için sağ ol.
Cevabı beğenmiyorsan rapor edebilirsin.Günahları kendimize sorarak belirleseydik. Kutsal kitaplar olmazdı. Lütfen konu başlığına göre cevap yazın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu kadar insanın arasında mantıklı bir cevap verdiğin için teşekkürler.
çok ilgilendiriyorsa seni raporlayabilirsin elinden alan yokBoş konu açarak forumu kirletmek bir kullanıcıyı değilde kimi ilgilendirecek?
Adam akıllı sorulara adam akıllı cevap veriyorum zaten.
Sana zarar verecek bir canlıyı öldürmek günah değildir (savaş gibi düşün)Konu başlıktaki gibi bilgisi tam olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim.