Steam sepetim nasıl?

Kaneki Ken

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,457
Screenshot_2021-06-27-20-49-11-84_a5f05134355d0c28d0e7113add1d3465.jpg

Sepettekiler fiyatına göre nasıl burda benim için en önemli nokta şu just cause 3 almaya değer mi çünkü bakiem just cause 3 e yetmedi yinede ekledim sepete değerse indirimler bitene kadar bor yolunu bulup fazladan para yüklemeye calisicam.

Hikaye önemliyse jc3 alma. Ama kafa dağıtmak için alıcaksan olabilir.
Fiyatını hak ediyor bence.

Alıntıyı görüntüle
Sepettekiler fiyatına göre nasıl burda benim için en önemli nokta şu just cause 3 almaya değer mi çünkü bakiem just cause 3 e yetmedi yinede ekledim sepete değerse indirimler bitene kadar bor yolunu bulup fazladan para yüklemeye calisicam.
kanka oyun zevkine falan uyuyorsa al bunlar çok bize sorulacak sorular değilki

Hocam zevkime uyuyor uymasinada değer mi değmez mi şuan ki durumda just cause 3 e yeticek bakiye yok diğer iki oyuna alicak kadar var ona göre indirimler bitmeden para yatırmaya calisicam.

Aradığım yorum işte.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam zevkime uyuyor uymasinada değer mi değmez mi şuan ki durumda just cause 3 e yeticek bakiye yok diğer iki oyuna alicak kadar var ona göre indirimler bitmeden para yatırmaya calisicam.
tamam jc3 olmasa da olur

Fikir alış verişi yapıyor. Zevksine uysa uymasa bile, insanlar bunu şunu öneriyor, zevklerine göre seçip alıyor.
Yani sorulabilir diye düşünüyorum.

Fikir alış verişi yapıyor. Zevksine uysa uymasa bile, insanlar bunu şunu öneriyor, zevklerine göre seçip alıyor.
Yani sorulabilir diye düşünüyorum.
kanka youtubeda Allah bilir 1000 tane gameplay videosu vardır ordan izliyip fikir edinebilir

Geri