xbox sın ve amazonun verdiği cevap

amazon ile konuştum destek ile herhangi bir sıkıntı olmasında garanti haricinde heralde dediki amazon olarak 2 yıl biz garanti veriyoruz herhangi bir sıkıntı olursa bizimlede iletişime geçebilirsiniz dedi furkan diye temsilcide ki çocuk xbox iletişimde ise şöyle dendi

üstünde umarım iyisindir felan diye klasik şeyler yazmışlar onları kırptım

Alıntıyı görüntüle

yani bu amazondan bile alsam microsoftta garanti verior anlamına geliyor doğrumudur ve amazonda garanti veriyor muş
Senin yüzüne 3500 TL'mden olacağım 🤣🤣. Şaka bir yana şimdiden hayırlı olsun

amazonda al mediamarkt kazıkçı

amazon ile konuştum destek ile herhangi bir sıkıntı olmasında garanti haricinde heralde dediki amazon olarak 2 yıl biz garanti veriyoruz herhangi bir sıkıntı olursa bizimlede iletişime geçebilirsiniz dedi furkan diye temsilcide ki çocuk xbox iletişimde ise şöyle dendi

üstünde umarım iyisindir felan diye klasik şeyler yazmışlar onları kırptım

Alıntıyı görüntüle

yani bu amazondan bile alsam microsoftta garanti verior anlamına geliyor doğrumudur ve amazonda garanti veriyor muş
3600 bedava resmen ben 3 ay game pass ultimate ile birlikte 4500 e almıştım. 5800 e satılıyorken fiyatı düşücek demiştim dalga geçmişlerdi . o.O2

3600 bedava resmen ben 3 ay game pass ultimate ile birlikte 4500 e almıştım. 5800 e satılıyorken fiyatı düşücek demiştim dalga geçmişlerdi . o.O2
nerden aldın 4500 e her yerden alsam 3 ayp gamepass bedava veriyor mu

nerden aldın 4500 e her yerden alsam 3 ayp gamepass bedava veriyor mu
gamepass dahil satanlar var her xboxtan çıkmıyor. 3 ay gamepass ultimate zaten 145 tl, 3650tl (konsol) + 145tl (GPu) = 3800tl. Xbox ı aldıktan sonra kartına bağlayıp otomatik ödeme ile her ay 45tl de verebilirsin.

gamepass dahil satanlar var her xboxtan çıkmıyor. 3 ay gamepass ultimate zaten 145 TL, 3650tl (konsol) + 145tl (GPu) = 3800tl. Xbox ı aldıktan sonra kartına bağlayıp otomatik ödeme ile her ay 45tl de verebilirsin.
onu yapıcam zaten bide yanında keşke herkes gamepass verse 3 ay güzel olurdu ücretsiz kullanırdık sen nerden aldın knk

onu yapıcam zaten bide yanında keşke herkes gamepass verse 3 ay güzel olurdu ücretsiz kullanırdık sen nerden aldın knk
3 aylık gamepass kodunu uygularken eğer otomatik ödemeye alırsam 1 ay bedava eklenek demişti zaten otomatik ödemeye alcaktım 1 ay bedava. Son zamanlarda gamepass e eklenen oyunları görsen şaşırırsın içinde YOK YOK .

3 aylık gamepass kodunu uygularken eğer otomatik ödemeye alırsam 1 ay bedava eklenek demişti zaten otomatik ödemeye alcaktım 1 ay bedava. Son zamanlarda gamepass e eklenen oyunları görsen şaşırırsın içinde YOK YOK .
knı sen nerden aldın merak ettim :D XBOX I

Geri