M-Q^GÖKTÜRK
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 11,193
TIRSMA SEBEBİM VİDEONUN 39. DAKKASI
Son düzenleme:
hocam videonun 39. dakkasına bakın önce bu beni tırstırıyorgit hocam çok güzel bi yere benziyor
git biraz kömür birazda demir kaz gel sonra nether'e giderizbu mağaranın yerini biliyorum sizce gitmelimiyim biraz korkuyorum fakat videonun sonundaki olayı da duymuştum o olayda gerçek içeriden aynı sesleri bir sürü kişi duymuş gitmek istiyorum fakat korkuyorum gitmeli miyim ?
komikmi hocamgit biraz kömür birazda demir kaz gel sonra nether'e gideriz
hocam videonun 39uncu dakkasına bkınGit git çok iyi
Yakın arkadaşlarını al yanına güler eğlene eğlene gidersinizbu mağaranın yerini biliyorum sizce gitmelimiyim biraz korkuyorum fakat videonun sonundaki olayı da duymuştum o olayda gerçek içeriden aynı sesleri bir sürü kişi duymuş gitmek istiyorum fakat korkuyorum gitmeli miyim ?
12. katmana inerse elmas bulur belkigit biraz kömür birazda demir kaz gel sonra nether'e gideriz
korkuyorsan gitme dostum korka korka 10 adım bile gidemez orda insanhocam videonun 39. dakkasına bakın önce bu beni tırstırıyor
hocam zaten tek gitmeye yemezYakın arkadaşlarını al yanına güler eğlene eğlene gidersiniz
Olsun çok iyihocam videonun 39uncu dakkasına bkın
DA Forum vs 1000 Ender Dragon nasıl ama12. katmana inerse elmas bulur belki
korkuyorsan gitme dostum korka korka 10 adım bile gidemez orda insan
peki bir şekil gidersem konu açıp bilgi veririmOlsun çok iyi
Turistik bir yer git bence.bu mağaranın yerini biliyorum sizce gitmelimiyim biraz korkuyorum fakat videonun sonundaki olayı da duymuştum o olayda gerçek içeriden aynı sesleri bir sürü kişi duymuş gitmek istiyorum fakat korkuyorum gitmeli miyim ?
TIRSMA SEBEBİM VİDEONUN 39. DAKKASI