Steam oyun indirirken duraklatma sorunu

Reaksiyon skoru
4
öğlen 12 de başlattığım BF1 indirmesinde saat 8 gibi 45 gbken internet hızı azalmıştı duraklatıp 5 sn bekledikten sonra devam et'e tıkladım ve 45gb GG oldu indirmeye 0gbden başladı baya uğraştım ama ORIGIN'de bf4 indirdiğimde duraklatma tuşunda sıkıntı olmamıştı.Siz de böyle bir durum yaşadınız mı ?

İptal etmişsindir belki yanlışlıkla.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeniden başladıysa yapacak bir şey yoktur muhtemelen. İnşallah birdaha olmaz.

İptal etmişsindir belki yanlışlıkla.

Yeniden başladıysa yapacak bir şey yoktur muhtemelen. İnşallah birdaha olmaz.
ilk kez yaşadım şahsen pc kapattıktan sonra indirmenin 0dan başlaması olayı gibi oldu biraz ama eminim duraklatma tuşuna bastığıma sonra steamappse girdim indirdiğim 45gb downloading dosyasındadır diye bir umut girdim bf1.exe haricini indirmemiş tam olarak,steam buga girdi büyük ihtimalle.

ilk kez yaşadım şahsen pc kapattıktan sonra indirmenin 0dan başlaması olayı gibi oldu biraz ama eminim duraklatma tuşuna bastığıma sonra steamappse girdim indirdiğim 45gb downloading dosyasındadır diye bir umut girdim bf1.exe haricini indirmemiş tam olarak,steam buga girdi büyük ihtimalle.
edit: bu bir steam bugıymış,yaşadığım şeyi ingilizce yazdım buldum kaynağı,adamın dediklerinin neredeyse aynısını yapmışım ama bende işe yaramadı,steamde ilk kez bug yaşadım inanılmaz ya xD

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,871
Üyeler
184,065
Son üye
sem1hs
Geri