youtube premium alınır mı

Buraks

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,236
youtube premium mantıklı mı?
özellikle youtube music kullanmak için satın alıcağım sizce almak mantıklı mı?

Youtube Music hakkında bir bilgim yok. Çok uzun süredir Spotify kullanıyorum. Fakat premium youtube da çok takılan biri için şart bence. Bazen çok sıkılıyorum reklam görmekten.

3 senedir premium kullanıyorum. Aşşırı güzel bir şey. Telefona müzik indirmeyi bıraktım YouTube music sayesinde öneririm kesinlikle. Ben öğrenci hesabını kullanıyorum aylık 10 TL ye .

Youtube Music hakkında bir bilgim yok. Çok uzun süredir Spotify kullanıyorum. Fakat premium youtube da çok takılan biri için şart bence. Bazen çok sıkılıyorum reklam görmekten.
yani sadece Spotify a para vermek yerine premium verip yt music kullanmak daha mantıklı geldi.

yani sadece Spotify a para vermek yerine premium verip yt music kullanmak daha mantıklı geldi.
Bunun bir püf noktasını söyleyeyim sana dostum. Aile hesabı kullanmak. Etrafından Spotify kullanan 5 kişi bul ve böyle böyle diye anlat. Ben yaklaşık 1.5 senedir Spotify'a aylık 4.5 TL ödüyorum. Youtube içinde geçerli bu kural.

Bildiğim kadarıyla YouTube Music'in kütüphanesi daha geniş Spotify'a göre.

Premium bir kere kullanınca yıllarca boşuna eziyet çekmişim diyorsun

sadece telden youtube kullanıyorsan al fakat pc kullanıyorsan alma direk adblock kur

evet öneririm Spotify 3 aylık bedava sürümünü nasıl bir şey diye aldım için'De istediğim 1 tane bile şarkı bulamıyorum 100'De 1 anca güzel bir şey geliyor Youtube kütüphane bakımın'dan çok daha iyi.

Youtube music öneririm kütüphanesi diğer platformlardan çok daha geniş. Mobilden kullanacaksan crackli versiyonları var kullanıp kullanmamak sana kalmış tabi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,166
Üyeler
185,229
Son üye
Father
Geri