🔥İndirim Rampage Kl-03T Oyuncu koltugu 999TL

Birkaç ay sonra koltuğun ayağı kırılırsa şaşmayın.
Hayır, sırf Rampage diye ürünü kötülemeyin, ayakları sağlam, ve kimsede kırılma gibi durumlar olmuyor.

Hayır, sırf Rampage diye ürünü kötülemeyin, ayakları sağlam, ve kimsede kırılma gibi durumlar olmuyor.
1625156663907.png

Kumar oynamak isteyenler alabilir.

Koltuğun markasını ve modelini söyler misin?
Sırf bir kişide kırılıp sorunlu oluyorsa Arctis serisi full sorunlu mu oluyor o zaman? Reddir'de onlarca kişi gördüm Arctis kulaklıkları bozulan.

Ucuz olanları da değil. Çoğu 7 veya 9.

Fotoğraftan anlaşıldığı kadarıyla aynı neredeyse. Bir kişi mi yaşamış :D Gaming koltuk diye 500 TL kar ediyorlar. Gidin ofis koltuğu alın, sapsağlam bir şey almış olursunuz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Yagi

Fotoğraftan anlaşıldığı kadarıyla aynı neredeyse. Bir kişi mi yaşamış :D
Ya dostum bu o model değil. Zaten kl r99 modelinde bu sorunu yaşayanlar var. Ayrıca Rampage koltukların ayakları farklı oluyor. Bu modelde öyle bir sorun yok.

Ya dostum bu o model değil. Zaten kl r99 modelinde bu sorunu yaşayanlar var. Ayrıca Rampage koltukların ayakları farklı oluyor. Bu modelde öyle bir sorun yok.
Bu koltuğu kaç kişi almış? Doğru düzgün incelemesi yok. Kumar oynamış oluyor. Ya iyi gelecek ya kötü. Ofis koltuğu bin basar.

Fotoğraftan anlaşıldığı kadarıyla aynı neredeyse. Bir kişi mi yaşamış :D
Tamam o zaman Arctis serisi kulaklıklar da sorunlu.

Bu koltuğu kaç kişi almış? Doğru düzgün incelemesi yok. Kumar oynamış oluyor. Ya iyi gelecek ya kötü. Ofis koltuğu bin basar.
Ofis koltuğunda bu kadar işlev bulamazsın. Ayrıca ofis koltuklarının kaç tane file yırtılma olayı var. Ona bakılırsa oda sorunlu?

:D Dediğimi anlayamıyorsun sanırım. Neredeyse 10 kişiden 3'ü sorun yaşıyor farkındaysan? Bana gelip şu kulaklıktan şu kulağı yaşayanları atma, aynı şey değil. Garantisi nasıl? Kullanıcı hatası deyip göndermişlerdir kesin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

reis kaç kilosun
Kiloyla alakası yok. Oturduğu anda kırılıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ofis koltuğunda bu kadar işlev bulamazsın. Ayrıca ofis koltuklarının kaç tane file yırtılma olayı var. Ona bakılırsa oda sorunlu?
Kötü bir şey alırsan tabi yırtılır. 1000 TL'ye gayet iyi ofis koltukları var merak etme.

Geri