tüm maker youtuberlara destek veren siterobotistan neresi? Duymadım. Trendyoldan alır geçerim ben olsam.
Direkt öyle dememek lazım. Robotistandan bildiğim kadarıyla kurulu hazır bir şekilde ve yatay dikey eksenleri optimize bir şekilde geliyor. Trendyoldaki demonte gelebilirrobotistan neresi? Duymadım. Trendyoldan alır geçerim ben olsam.
Robotistan güvenilir diye biliyorum ama aradaki fiyat farkı var siz bilirsinizMerhaba arkadaşlar 3D yazıcı alacam trendyolda 1830 TL robotistanda 2230 TL sizce hangi siteden almalıyım eksik parça çıkarsa hangisi daha fazla ilgilenir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Bilinen bir yerrobotistan neresi? Duymadım. Trendyoldan alır geçerim ben olsam.
Yinede extradan 400 lira vermeye değer mi? Bence hayır.Direkt öyle dememek lazım. Robotistandan bildiğim kadarıyla kurulu hazır bir şekilde ve yatay dikey eksenleri optimize bir şekilde geliyor. Trendyoldaki demonte gelebilir
Monte edebilrse evet değmezYinede extradan 400 lira vermeye değer mi? Bence hayır.
Monte etmek çok zor değil. O yapamazsa Babasına veya annesine falan verir o halleder. Çok zor bir şey değilMonte edebilrse evet değmez
satici robobloq onda ucuzTrendyol güvenilir de satıcısı kim? Belki de Robotistan Trendyol aracılığıyla da satış yapıyordur.