Forumda boş mesaj yazanlar

Dostum kendi istediğin gibi anlamayı bırak ben insanların eğlenmesi benden sorumlu demedim farkedersin ki bendd eğleniyorum sadece TP forum gibi daha bilgili bı forum olmasını istiyorum dedim
Bilgili bir forum olmasını istiyorsanız insanlara sallamayı bırakıp, GERÇEKTEN yardıma ihtiyacı olan kişilere yardımcı olun.

Bilgili bir forum olmasını istiyorsanız insanlara sallamayı bırakıp, GERÇEKTEN yardıma ihtiyacı olan kişilere yardımcı olun.
Hocam ben son mesajlarım haricinde insanlara sallamıyorum ve elimden geldiğince yardım edip bilmediğim yerlerde bilenleri etiketliyorum zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakart > Forum klüpleri + sağlık
Modifiye >>> all

Boş bi' konuda 6 sayfa mesaj yazacak ne buldunuz acaba? Saçma sapan muhabbete girilmiş baktığım kadarı ile.

2 GoyGoy yapamıycaksak yani benim Forumdaki tek amacım Oyunlar ve dalgaya alınabilecek bütün konular'Da goygoy yapmak. :p

Boş bi' konuda 6 sayfa mesaj yazacak ne buldunuz acaba? Saçma sapan muhabbete girilmiş baktığım kadarı ile.
Konunun buraya geleceğini tahmin etmemiştim

2 GoyGoy yapamıycaksak yani benim Forumdaki tek amacım Oyunlar ve dalgaya alınabilecek bütün konular'Da goygoy yapmak. :p
Hocam eğlence forumu var mı bildiğiniz topluca oraya gidelim kafamız rahatlasın

Konunun buraya geleceğini tahmin etmemiştim

Hocam eğlence forumu var mı bildiğiniz topluca oraya gidelim kafamız rahatlasın
Kızlarsoruyor.

Boş mesaj yazanları şikayet etme konusu altında boş mesaj yazmaya yapmışlar.
Takmayın kafanıza. Ben takmıyorum. Kim ne isterse konuşşun. Yoksa forumda boş yapan onlarca üye sayarım sana.
Hepsini kafaya takarsanız soğursunuz forumdan.

Geri