İ5 9400f fan önerisi

CHADE GİGAD

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
102
Arkadaşlar i5 9400f işlemcim için fan almak ıstıyorum önerisi olan varmı max 150 TL ye şu nasıldır bilen varmı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

40-50 tl fazla ama iyi soğutuyor. uyuyormu hatırlamıyom k.b)

sa

40-50 TL fazla ama iyi soğutuyor. uyuyormu hatırlamıyom k.b)
ğolun 1 2 haftadır bakıyorum hocam bazıları forumda çok seslı dıyo bu modele siz ne düşünüyorsunuz

sa

ğolun 1 2 haftadır bakıyorum hocam bazıları forumda çok seslı dıyo bu modele siz ne düşünüyorsunuz
birde T6 ultra modeli i5 9400f ile uyumlumudur

Son düzenleme:
Maks 150 tl'ye alabileceğin en iyisi budur

Karşılaştırma videosu

Arkadaşlar i5 9400f işlemcim için fan almak ıstıyorum önerisi olan varmı max 150 TL ye şu nasıldır bilen varmı
Kasan çok dar değilse bunu öneririm. Bu fiyata ARGB fan zor bulunurken adamlar soğutucu yapmış 😀

Bizzat kullandım soğutma performansı stok fana göre gayet iyi, zaten 9400F için aşırı iyi bir soğutucu gerekmez, genelde stok fan bile yeterli gelir.

Kasan çok dar değilse bunu öneririm. Bu fiyata ARGB fan zor bulunurken adamlar soğutucu yapmış 😀

Bizzat kullandım soğutma performansı stok fana göre gayet iyi, zaten 9400F için aşırı iyi bir soğutucu gerekmez, genelde stok fan bile yeterli gelir.
hocam boşta ıken 63 derece olan işlemci yükte 75 oluyo bu fan kaç derece yapar bir fikriniz varmı

hocam boşta ıken 63 derece olan işlemci yükte 75 oluyo bu fan kaç derece yapar bir fikriniz varmı
Yaklaşık 10 derece düşüş olur tahminimce. Stok fanla aldığınız değerler bile zaten kötü sayılmaz.

Ben 80W TDP değerine sahip eski nesil bir işlemci ile kullanmıştım oyunlarda 65 derece civarındaydı işlemci.

sa

birde T6 ultra modeli i5 9400f ile uyumlumudur
ben kullanıyorum normal kasa fanından daha az ses çıkartıyor

HOCAM H310M PRO DA RGB OLARAK KULLANABİLİRMİYİM

HOCAM H310M PRO DA RGB OLARAK KULLANABİLİRMİYİM
Kasanda ARGB kontrolcü varsa ona bağlayabilirsin, ben öyle yapmıştım. Kontrollüye bağlamayınca yine resimdeki ARGB efekti ile fan çalışıyor ama başka mod (sadece mavi yansın gibi) seçemiyorsunuz kontrolcünüz yoksa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,833
Üyeler
194,681
Son üye
KadirK0311
Geri