Hangi Oyunu İzlemeliyim?

HoYeon Jung

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,721
Arkadaşlar evet, başlıkta yazıyor. İzlediğim tek oyun COD'un bütün serileri olması gerekti galiba. Uncharted (yazılışından emin değilim) ve TLOU izlemeyi çok düşünüyorum, RDR2'de merak ediyorum. Sizce hangi oyuna başlayayım ilk? Tavsiyeleriniz neler?

Arkadaşlar evet, başlıkta yazıyor. İzlediğim tek oyun COD'un bütün serileri olması gerekti galiba. Uncharted (yazılışından emin değilim) ve TLOU izlemeyi çok düşünüyorum, RDR2'de merak ediyorum. Sizce hangi oyuna başlayayım ilk? Tavsiyeleriniz neler?
Rdr 2 izlemeni tavsiye ederim. Ondan sonra da rdr 1'in özetini izlersin.

Sanırım "oyun videosu izleme" işini bir tek ben yapmıyorum. Oynayamadığım oyunları da ileride oynamak için izlemiyorum.

Rdr 2 izlemeni tavsiye ederim. Ondan sonra da rdr 1'in özetini izlersin.
RDR serisi şöyle ilerliyordu hocam demi yanlış bilmiyorsam.
Oyunun serisi ilerledikçe zaman geriye gidiyor. Yani RDR1, RDR2'nin sonrasını anlatıyor, RDR2'de RDR3'ün sonrası olacak?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanırım "oyun videosu izleme" işini bir tek ben yapmıyorum. Oynayamadığım oyunları da ileride oynamak için izlemiyorum.
Ya aslında PS oyunlarını izlemek istiyorum çünkü pek fazla PS4 almayı planlamıyorum. Veya PS.

RDR serisi şöyle ilerliyordu hocam demi yanlış bilmiyorsam.
Oyunun serisi ilerledikçe zaman geriye gidiyor. Yani RDR1, RDR2'nin sonrasını anlatıyor, RDR2'de RDR3'ün sonrası olacak?
RDR 3'ü daha bilemeyiz. Ama dediğin doğru evet. Ben RDR 2'yi oynarken hikayesine kendimi o kadar kaptırdım ki Rdr 2'nin dünyasında yaşıyormuşum gibi oldu. Efsane bir şey.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,814
Üyeler
188,481
Son üye
exec0
Geri