Mikrofon gitti

Linklerde bulunan uygulamalar yüklü mü?
nahimic hariç kurulu

Kulaklığı takınca pencere açılıyor mu? MSI App Center uygulamasında güncellenmesi gereken herhangi bir şey çıkıyor mu? İsterseniz Teamviewer ile uzaktan bakabilirim.

Kulaklığı takınca pencere açılıyor mu? MSI App Center uygulamasında güncellenmesi gereken herhangi bir şey çıkıyor mu? İsterseniz Teamviewer ile uzaktan bakabilirim.
herhangi bir şey çıkmıyor nahimic'i kurdum ve mikrofon testi yaptım internetten çalıştı ama discord sesimi algılayamıyor.
biraz daha uğraşayım ben olmazsa teamviewer ile bakabilirsiniz.

Tamam.

şimdi şöyle bir şey fark ettim mikrofonu bilgisayar dahili mikrofonundan alıyor kulaklıktan değil.

Arama kısmına, Ses Ayarları yazıp açabilir misiniz? Oradan giriş ve çıkış aygıtlarını seçebiliyorsunuz.

Ekler

• Ekran Görüntüsü (4).webp
    Ekran Görüntüsü (4).webp
    91.3 KB · Hit: 72
Ses kartını tamamen silebilir misiniz? Program ekle kaldır'dan Realtek'i sileceksiniz. Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra Aygıt Yöneticisinde gizli aygıtları gösterip, ses kartı ile ilgili ne varsa silin.

Ekran Alıntısı.webp

Ses kartını tamamen silebilir misiniz?
aygıt yöneticisinden cihazı kaldır mı demeliyim? ve hoparlörle mikrofonu aynı anda mı kaldırayım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ses kartını tamamen silebilir misiniz? Program ekle kaldır'dan Realtek'i sileceksiniz. Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra Aygıt Yöneticisinde gizli aygıtları gösterip, ses kartı ile ilgili ne varsa silin.

Alıntıyı görüntüle
sadece audio console var silip yeniden başlatıyorum

Program ekle kaldır da realtek yok mu? Audio Concole'yi sildikten sonra yapın o zaman. Kulaklık ve mikrofon beraber silinir.

Program ekle kaldır da realtek yok mu? Audio Concole'yi sildikten sonra yapın o zaman. Kulaklık ve mikrofon beraber silinir.
Ekran Görüntüsü (5).webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran Görüntüsü (6).webp

gözüken her şeyi siliyorum

Son düzenleme:
Geri