emirhan1234
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,814
herkese merhabalarbende 2700x var satışa çıkardım 1500 teklif geldi sizce vereyimmi ? yardımcı olabilirseniz sevinirim 
tamam onlarınki de normal değil ama adamların bazıları r5 1600af işlemciyi o fiyata koyduklarını gördüm. tercih sizinherkese merhabalarbende 2700x var satışa çıkardım 1500 teklif geldi sizce vereyimmi ? yardımcı olabilirseniz sevinirim![]()
nerede ben bulamadım ?tamam onlarınki de normal değil ama adamların bazıları r5 1600af işlemciyi o fiyata koyduklarını gördüm. tercih sizin
tek ikinci el platdformu olarak sahibindeni görüyorsanız bir şey diyemem.nerede ben bulamadım ? Alıntıyı görüntüle
tray olarak geldi yazmıştım açıklamayaKutu fatura garantisi var mı işlemcinin
Verilir bence, Yerine aynı fiyatlara R5 3600 alınır veya 1000TL eklenip R5 5600X alınır.herkese merhabalarbende 2700x var satışa çıkardım 1500 teklif geldi sizce vereyimmi ? yardımcı olabilirseniz sevinirim![]()
kutusunu vermiyecem ki hatıra olarak dursunKutusu garantisi varsa biraz daha pahalıya gider sanki
3600 iyi mi ?Verilir bence, Yerine aynı fiyatlara R5 3600 alınır veya 1000TL eklenip R5 5600X alınır.
Letgo dolap gibi yerler de var ama en popüler sahibindentek ikinci el platdformu olarak sahibindeni görüyorsanız bir şey diyemem.
aynen öyle dediğim gibi adama öyle yazdım eğer olur derse vereceğimLetgo dolap gibi yerler de var ama en popüler sahibinden
Nereye yazmışsın açıklama derken. piyasaya baktım bence 1.5k normal bir fiyat o işlemci içintray olarak geldi yazmıştım açıklamaya