PC'min değişik sesleri

Yani çünkü 1 ay sonra ben köye gidicem 2 haftalığına ondan sonra psu alıcam yani 1 ay olsa bile yeter bana. Bide psu önerisi yapabilir misiniz ?
Böyle en sağlamından 650w olursa iyi olur ama 550w da olur.
anladım yeni konu açman daha iyi olur psu önerisi için başlıkla pek alakası yokta o yüzden :d

GÜNCELLEME :

PSU'nun ses sorununu çözdüm. Çok yavaşça inceden vidaları çıkartıp tozları aldım. Fakat sorun bunda değilmiş. Sorun güç kaynağının fanın hemen önündeki zımbırtı yüzündenmiş. Sizce çıkarmam sorun yaratır mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

GÜNCELLEME :

PSU'nun ses sorununu çözdüm. Çok yavaşça inceden vidaları çıkartıp tozları aldım. Fakat sorun bunda değilmiş. Sorun güç kaynağının fanın hemen önündeki zımbırtı yüzündenmiş. Sizce çıkarmam sorun yaratır mı ?
@john @muhammetsaglam

Ekler

• IMG_20210704_175056.jpg
    IMG_20210704_175056.jpg
    808.6 KB · Hit: 24
benimde güç kaynagımdan ses geliyordu yaglayınca fanını düzeldi.diger ses ise hdd'den geliyor bence.

GÜNCELLEME :

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@john @muhammetsaglam
yani samıyorum bir şey olcağını bir şey olcağını sanmamam da onun ne işe yaradığını bilmemem :d

Geri