Cloud 2 Alınır mı?

Muri

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,539
Dostlar selam,Cloud 2 alınır mı? Mic benim için cok önemli.Aynı şekilde müzik dinlerken de iyi olmalı.cs,r6 tarzı oyunlarda da ses kasmam lazım.kısacası her konuda iyi bir kulaklık gerek.Maks 800diyebiliriz ama 800 yorar beni.

Bence alinmaz çok eski bir kulaklik daha guncel kullakliklara bakmani oneririm

• Beğen
Reaksiyonlar: Muri
Dostlar selam,Cloud 2 alınır mı? Mic benim için cok önemli.Aynı şekilde müzik dinlerken de iyi olmalı.cs,r6 tarzı oyunlarda da ses kasmam lazım.kısacası her konuda iyi bir kulaklık gerek.Maks 800diyebiliriz ama 800 yorar beni.
Aga çok.phaalandi b,u klaklik

Cloud 2 cidden iyi bir kulaklık fakat eskimiş bir kulaklık yazılım olarak özellikle 7.1 i de çok iyi değil arctis 5 öneririm

• Beğen
Güzel kulaklık fakat 800tl bütçem olsa kablosuz tercih ederdim

bu fiyata alınmaz üzerine biraz koy corsairin wireless kulaklıklarını alırsın aga

• Beğen
Bence alinmaz çok eski bir kulaklik daha guncel kullakliklara bakmani oneririm
bu fiyata alınmaz üzerine biraz koy corsairin wireless kulaklıklarını alırsın aga
Güzel kulaklık fakat 800tl bütçem olsa kablosuz tercih ederdim
Dostlar pek bir bilgim yok.Öneri yaparsanız çok sevinirim.Tek istegim bu fiyat bandındaki veya bi tık yukarıdaki en iyi f/p kulaklıgını bulabilmek.

Dostlar pek bir bilgim yok.Öneri yaparsanız çok sevinirim.Tek istegim bu fiyat bandındaki veya bi tık yukarıdaki en iyi f/p kulaklıgını bulabilmek.
Arctis 5 görünüş olarak gayet güzel ses olarakda oyun ve müzik için güzel bir kulaklık 7.1i de fena değil

Gerçi göz gezdirdim ama kaliteli markaların kablosuz kulaklıkları 1000tlyi geçmiş ben en son 2 3 sene eönce baktığımda 800 civarına vardı inanılmaz neyse arctis 5 güzel gibi mikrofon kalitesi güzel arkadaş kullanıyor 1 2 aydır şikayetini görmedim genel olarak sorunu var mıdır bilemiyorum ama cluud2 de güzel arctis 5 de

• Beğen
mikrofon önemliyse cloud 2 baştan silmelisin arctis 5 öneririm

• Beğen
Kanka cok sevindim bi anda o microfon ne ya :( ayriyetten bir mic alsam bu kulaklık iyi olurmu acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mikrofon önemliyse cloud 2 baştan silmelisin arctis 5 öneririm
Arctis 3 var zaten bi değişiklik olsun :) ya da arctis 3 te kalsam mı? Gayet iyi aslında

Kanka cok sevindim bi anda o microfon ne ya :( ayriyetten bir mic alsam bu kulaklık iyi olurmu acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arctis 3 var zaten bi değişiklik olsun :) ya da arctis 3 te kalsam mı? Gayet iyi aslında
boşa para atmayın hocam gidin ram alın bir 8 daha ssd alın ya da biriktirin kenarda :)

• Beğen
Geri