Hangi İphone Alınır (Anket)

Hangi İphone

• İphone XR (sıfır)

• İphone SE 2 (sıfır

• İphone 11 (2.el pil sağlığı 90 üzeri)

• İphone XS (2.el pil sağlığı 90 üzeri)

• İphone XS Max (2.el pil sağlığı 90 üzeri)

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
onu dedin korktum x almaktan iphone 11 düşünüyorum ekranı 2000-3000₺ lik telefonlardaki ekran mı
hayır 11in ekran kalitesi 7 ve 8 plus ile aynı fakat xs maxinki 12 pro maxinkiyle aynı aşırı ekran kalitesi farkı var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

piyasayı çok bilmiyorum yeni bir telefon çıkınca eski telefonun fiyatı düşüyor mu
evet genel olarak

piyasayı çok bilmiyorum yeni bir telefon çıkınca eski telefonun fiyatı düşüyor mu
ama üretimi durduğunda xinkinin fiyatları artmıştı

hayır 11in ekran kalitesi 7 ve 8 plus ile aynı fakat xs maxinki 12 pro maxinkiyle aynı aşırı ekran kalitesi farkı var

evet genel olarak

ama üretimi durduğunda xinkinin fiyatları artmıştı
ne zamana kadar güncelleme alıyormuş bakacaktın

he güncellememi o net değil ama güncelleme eski modellerde sıkıntı yapmanı tercih etmem hiçbir modelde belli değil şuan güncelleme alan ama alır çünkü iphone 7ler bile alıyor

ama sakın ha iphone 7de yapma telefonu çöp edersin

he güncellememi o net değil ama güncelleme eski modellerde sıkıntı yapmanı tercih etmem hiçbir modelde belli değil şuan güncelleme alan ama alır çünkü iphone 7ler bile alıyor

ama sakın ha iphone 7de yapma telefonu çöp edersin
şu an xs max düşünüyorum iphone 12 mini arasında boyuttan başka ne kadar fark var

64 GB bir telefon almak bu devirde ne kadar mantıklı? Hafıza kartı gibi bir seçeneğin yok üstelik.

şu an xs max düşünüyorum iphone 12 mini arasında boyuttan başka ne kadar fark var
batarya resmen tuşlu telefon bataryası var minide boşver 800 miliyamper kalite olarakta kötü arkası aliminyum xs max çelik 12 miniyi düşünme bile

64 GB bir telefon almak bu devirde ne kadar mantıklı? Hafıza kartı gibi bir seçeneğin yok üstelik.
sadece tasarım ve kamera oyun düşünmüyormuş arkadaş

batarya resmen tuşlu telefon bataryası var minide boşver 800 miliyamper kalite olarakta kötü arkası aliminyum xs max çelik 12 miniyi düşünme bile

teşekkürler

şu an 64 gb telefon kullanıyorum ve 30gb alan boş

4K eli yüzü düzgün video çeksen yarısı dolar hafızanın zaten, o zaman kamera istemenin pek bir mantığı yok. Zaten tasarım tarafında da daha iddialı cihazlar var piyasada.

4K eli yüzü düzgün video çeksen yarısı dolar hafızanın zaten, o zaman kamera istemenin pek bir mantığı yok. Zaten tasarım tarafında da daha iddialı cihazlar var piyasada.
sadece iphone istiyor ve ekran kalitesi olarak xs maxe laf etmek pek doğru değil 4k video çekse nasıl izliyecek yine mantık yok 64 alabilicek durumu varmış ayrıca

Ben olsam paramı iphoneye vermem, kesinlikle vermem. (2022 iphone 11 aldı 😳)

Son düzenleme:
4k video çekmeyeceğim iphone tercih etmemin tek sebebi instagram storyde bozukluk yapmaması profesyonel biri değilim

tasarımda yardımcı oluyor ekran kalitesi

Geri