kasa çalışırkenmi denedin yaw nası oluyo ben anlamadımCorsair Spec Delta kasayı kurmaya çalışırken fan bağlantısı takarken en alttaki fandan duman geldiğini gördüm.
Sizce sorun olur mu?
Tam hatırlamıyorum çalışıyordu galiba ama bunun çalışma ile alakası var mı?kasa çalışırkenmi denedin yaw nası oluyo ben anlamadım
bilmemki başıma hiç böle bişi gelmedi çünkü kasa toplamak için param yokTam hatırlamıyorum çalışıyordu galiba ama bunun çalışma ile alakası var mı?
fanlar argb mi? 3 pin argb girişini, 4 pin rgb sokete takarsan ledler yanıyor.Corsair Spec Delta kasayı kurmaya çalışırken fan bağlantısı takarken en alttaki fandan duman geldiğini gördüm.
Sizce sorun olur mu?
Fanlar RGBfanlar argb mi? 3 pin argb girişini, 4 pin rgb sokete takarsan ledler yanıyor.
Fanlar zarar gelme gibi durum olur mu?Yanlış sokete taktiysan ve fazla güç çekerse kablolar yanar
Söyle ki fandaki slota zarar gelirse bağlamak için yeni bir slot lehinletmek zorunda kalabilirsinizFanlar RGB
Fanlar zarar gelme gibi durum olur mu?
Garantiye yollasam hallederler mi pekiSöyle ki fandaki slota zarar gelirse bağlamak için yeni bir slot lehinletmek zorunda kalabilirsiniz
Muhtemelen hallederlerGarantiye yollasam hallederler mi peki
Anladım teşekkürler.Muhtemelen hallederler