dexiN
80+
- Reaksiyon skoru
- 184
Sahte ise nasıl 'Sony' adı altında satılabiliyor?Arkadaşlar şöyle bir gamepad var aklımda. Yanında bir adet dongle ve şarj kablosu da alacağım. Sizce nasıl? (Bilenler varsa da kurulumu nasıl yapacağım ve bilgisayarıma nasıl eşleştirme yapacağım?)
Sahte değil.Arkadaşlar şöyle bir gamepad var aklımda. Yanında bir adet dongle ve şarj kablosu da alacağım. Sizce nasıl? (Bilenler varsa da kurulumu nasıl yapacağım ve bilgisayarıma nasıl eşleştirme yapacağım?)
Satıcı Sony değil marka Sony.Sahte ise nasıl 'Sony' adı altında satılabiliyor?
Youtube yaz çıkıyor çok kolay. Birde bunlar çok kolay bozuluyor hassas olman da yarar varBen bunu bilgisayara nasil eşleştirme yapabilirim?
Bilgim yok.Ben bunu bilgisayara nasil eşleştirme yapabilirim?
Wirelles sa yani içinde dongle çıkıyorsa onu taktığında çalışması lazım diye biliyorumBen bunu bilgisayara nasil eşleştirme yapabilirim?
Assasin Cred Rogue oynuyorum oyun yarıda kaldı kol bozuldu onu bitireceğim sadece ve video bulamadım rica etsem link atar mısın?Youtube yaz çıkıyor çok kolay. Birde bunlar çok kolay bozuluyor hassas olman da yarar var
Yanında mini usb kablosu ve dongle gelmiyor sadece kol geliyor yanında harici dongle alacağımWirelles sa yani içinde dongle çıkıyorsa onu taktığında çalışması lazım diye biliyorum
Assasin Cred Rogue oynuyorum oyun yarıda kaldı kol bozuldu onu bitireceğim sadece ve video bulamadım rica etsem link atar mısın?