Masaya Vurdum PC Açılmamaya Başladı

Reaksiyon skoru
7
Gencler oncelikle selam lol oynayan biriyim hayliyen sinirlenip masaya vuruyorum son 1 2 haftadit masaya vurunca pc yeniden baslatiodu kendini bende unutup vuruyodum falan bu aksam yine aynisi oldu sinirlenip masaya vurdum pc kapandi acmaya kalktigim zaman kasanin isiklari yaniyor fanlar donuyor ama monitore ekran gelmiyor klavye mouse elektirik gitmiyor sadece kasa calisiyor guc kablosunu cikarip taktim falan ama ise yaramadi nasil duzeltebilirim

Ekler

• 16259569302475292885813353683052.jpg
    16259569302475292885813353683052.jpg
    799.9 KB · Hit: 106
Gencler oncelikle selam lol oynayan biriyim hayliyen sinirlenip masaya vuruyorum son 1 2 haftadit masaya vurunca pc yeniden baslatiodu kendini bende unutup vuruyodum falan bu aksam yine aynisi oldu sinirlenip masaya vurdum pc kapandi acmaya kalktigim zaman kasanin isiklari yaniyor fanlar donuyor ama monitore ekran gelmiyor klavye mouse elektirik gitmiyor sadece kasa calisiyor guc kablosunu cikarip taktim falan ama ise yaramadi nasil duzeltebilirim
Yav vurucaksan oynama ya.
Yaptığından gurur duyuyorsundur kankam.
Ekran kartını kontrol et.
Sonra bağlantıları kontrol et.
Görüntü çıkışlarını kontrol et.

Son düzenleme:
Yav vurucaksan oynama ya.
Bu oyunları yasaklamaları lazım bu yüzden.
Yaptığından gurur duyuyorsundur kankam.
Ekran kartını kontrol et.
Sonra bağlantıları kontrol et.
Görüntü çıkışlarını kontrol et.
ne alaka kanka oyun yasaklanması lazım?

Ekran kartının slota tam oturup oturmadığını kontrol et, işlemci fanı oynuyor mu sağlam mı kontrol et ve bir daha masana vurma

Boş yapıyor muyum?
Çocuk dolu oyun.
Çocuk dolu oyunda oynanmıyor.
Boş yapmıyorum.
Allaha bile küfür ediyorlar girip sonra bize oluyor.
Olabilir bende yaşıyorum bunları, susturma tuşları falan var onları kullanabilirsin batıyorsa.

LoL oynamanın sonuçları.

BIOS resetlemeyi dene.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,700
Üyeler
192,771
Son üye
burak920142
Geri