Öneri oyun önerisi istiyorum

sanırıım arkadaşlarla beraber çok zevk veriyormuş 4-5 tanesine aldırtsam oynarım xd
Evet benim arkadaşım olmamasına rağmen sıkmıyordu, oyunda da arkadaş edinebiliyorsun

• Beğen
Reaksiyonlar: EDXw
Evet benim arkadaşım olmamasına rağmen sıkmıyordu, oyunda da arkadaş edinebiliyorsun
hmm tamamdır peki kaç kişiyle oynayabiliyoruz sınırı var mı 4 kişi falan

hmm tamamdır peki kaç kişiyle oynayabiliyoruz sınırı var mı 4 kişi falan
Evet galiba 4 kişiydi, uzun zamandır oynayamıyorum pc yok unutmuş olabilirim

• Beğen
Reaksiyonlar: EDXw
sorum başlıkta ücretli/ücretsiz farketmez bütçem 100tl fps tarzı oyunları seviyorum ek olarak hikayeli oyunlarıda seviyorum
Game Dev Tycoon öneririm

Oyun yapma oyunu. İlk başta kendi başımıza oyun yapıyorken işleri kısa süre içerisinde büyütüp şirketimizi büyütüyoruz oyun yapıyoruz o oyunlar satışa çıkıyor çıkacak ya da çıkan oyunlara reklam yapabiliyoruz oyun motoru yapabiliyoruz çalışan alabiliyoruz ve bir sürü şey ve bunları oyun piyasası yeni yeni başlarken yani daha 2D grafili oyunların döneminden başlıyoruz

sorum başlıkta ücretli/ücretsiz farketmez bütçem 100tl fps tarzı oyunları seviyorum ek olarak hikayeli oyunlarıda seviyorum
Mafia Trilogy , Detroit Become Human , Beyond Two Souls , Heavy Rain , L.a Noire , Squad , Wolfteam 😌🙃

Left 4 Dead 2
GTA 5
Just Cause 4
Just Cause 3
Call Of Duty Black Ops Cold War
Call Of Duty MW 3
Rainbow Six Siege
Doom Eternal
Gunfire Reborn
Superhot: Mind Control Delete
Serious Sam 4
BPM: BULLETS PER MINUTE
ULTRAKILL
Crysis Remastered
Second Extinction
Reis döktürmüş

Epic Games'in Cadılar Bayramına özel indirimlerinden yararlanabilirsiniz.
Bir link bırakıyorum, link içerisinde popüler oyunların listesi yer almakta.
%67'ye varan CADILAR BAYRAMI indirimleri

Hunt showdown a bakabilirsin bundle set var dlclerle beraber 102 civarı oyun bunle alırsan 78 oluyo sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hunt showdown a bakabilirsin bundle set var dlclerle beraber 102 civarı oyun bunle alırsan 78 oluyo sanırım
Hikayeli oyun diyorsan da metro serisini oynamadıysan şiddetle tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,039
Üyeler
188,355
Son üye
Kanashi
Geri