21ebu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 458
Evet benim arkadaşım olmamasına rağmen sıkmıyordu, oyunda da arkadaş edinebiliyorsunsanırıım arkadaşlarla beraber çok zevk veriyormuş 4-5 tanesine aldırtsam oynarım xd
Evet benim arkadaşım olmamasına rağmen sıkmıyordu, oyunda da arkadaş edinebiliyorsunsanırıım arkadaşlarla beraber çok zevk veriyormuş 4-5 tanesine aldırtsam oynarım xd
Evet galiba 4 kişiydi, uzun zamandır oynayamıyorum pc yok unutmuş olabilirimhmm tamamdır peki kaç kişiyle oynayabiliyoruz sınırı var mı 4 kişi falan
Ney Zaman Kaybı Oyun Oynamakmı. Anlamadım Ondan Sordum.bende dün pc aldım gta 5 indiriyorum şuan
Game Dev Tycoon öneririmsorum başlıkta ücretli/ücretsiz farketmez bütçem 100tl fps tarzı oyunları seviyorum ek olarak hikayeli oyunlarıda seviyorum
zaman kaybı diyen olmadı knk ne diyonNey Zaman Kaybı Oyun Oynamakmı. Anlamadım Ondan Sordum.
Mafia Trilogy , Detroit Become Human , Beyond Two Souls , Heavy Rain , L.a Noire , Squad , Wolfteamsorum başlıkta ücretli/ücretsiz farketmez bütçem 100tl fps tarzı oyunları seviyorum ek olarak hikayeli oyunlarıda seviyorum
Reis döktürmüşLeft 4 Dead 2
GTA 5
Just Cause 4
Just Cause 3
Call Of Duty Black Ops Cold War
Call Of Duty MW 3
Rainbow Six Siege
Doom Eternal
Gunfire Reborn
Superhot: Mind Control Delete
Serious Sam 4
BPM: BULLETS PER MINUTE
ULTRAKILL
Crysis Remastered
Second Extinction
benimde 5. sınıftan beri oynuyordum zaman kaybı olduğunu yeni öğrendimzaman kaybı diyen olmadı knk ne diyon
crackli olarak veya satın alarak call of duty modern warfare serisini oynamanı tavsiye ederim.sorum başlıkta ücretli/ücretsiz farketmez bütçem 100tl fps tarzı oyunları seviyorum ek olarak hikayeli oyunlarıda seviyorum
Hunt showdown a bakabilirsin bundle set var dlclerle beraber 102 civarı oyun bunle alırsan 78 oluyo sanırımsorum başlıkta ücretli/ücretsiz farketmez bütçem 100tl fps tarzı oyunları seviyorum ek olarak hikayeli oyunlarıda seviyorum
Hikayeli oyun diyorsan da metro serisini oynamadıysan şiddetle tavsiye ederimHunt showdown a bakabilirsin bundle set var dlclerle beraber 102 civarı oyun bunle alırsan 78 oluyo sanırım