Grundig TV Alınır mı?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Reaksiyon skoru
18,692
Bütçe
4000
Grundig LED TV kullanan arkadaşımız var mı? Varsa memnun musunuz?

Montajı Arçelik-Beko fabrikasında yapılıyor, garantisine de onlar bakıyor. Yani eskinin efsane Grundig'i olmadığının farkındayım ama 4.000 TL civarı bütçede zaten Sony, Samsung, LG bulunmuyor. Eli yüzü düzgün bir marka olarak bunu bulabildim.

Farklı önerisi olan varsa ona da açığım.

Grundig güzel marka alınabilir. Muadil fiyatlarda beko tvlere de bakmanı öneririm

TCL markası yeni türkiyeye gelmiş diye duydum o markayı araştırmanızı öneririm

2 sene önce vatandan almiştik grundig tv herhangi bir sorun yaşatmadı alınır

Alınır hocam. Grundig eski Alman kalitesinde olmasa da Arçelik bünyesinde yine başarılı işler ortaya koyuyor. Arçelik markası da oldukça başarılı bir markadır açıkçası. Mesela yakın bir arkadaşım 5 sene Grundig laptop kullandı. Adam o kadar seviyor ki tekrar Grundig aldı laptop. 3 senedir de kullanıyor. Çok sağlam laptopları var. Keza TV konusunda da başarılılar.

Grundig güzel marka alınabilir. Muadil fiyatlarda beko tvlere de bakmanı öneririm

TCL markası yeni türkiyeye gelmiş diye duydum o markayı araştırmanızı öneririm

2 sene önce vatandan almiştik grundig tv herhangi bir sorun yaşatmadı alınır

grundig kullanıyoruz sıkıntı yok

Alınır hocam. Grundig eski Alman kalitesinde olmasa da Arçelik bünyesinde yine başarılı işler ortaya koyuyor. Arçelik markası da oldukça başarılı bir markadır açıkçası. Mesela yakın bir arkadaşım 5 sene Grundig laptop kullandı. Adam o kadar seviyor ki tekrar Grundig aldı laptop. 3 senedir de kullanıyor. Çok sağlam laptopları var. Keza TV konusunda da başarılılar.

Cevaplarınız için teşekkür ederim :)
Bu fiyat seviyesinde bir de Regal markası var, o da Vestel bünyesinde üretim yapıyor. Grundig'den iyi midir sizce?

Grundig marka televizyon kullandık, yaklaşık 4 yıldan daha fazla götürdü. Daha fazla da götürürdü, ancak kardeşim ekranını kırdı. Panel gitmişti, ona da televizyon kadar fiyat söyleyince bizde yeni televizyon aldık. Açıkçası memnunduk, teknik servis olsun falan ilgileniyorlardı. Tavsiye edebilirim. Ayrıca televizyondan televizyona fark eder fakat bizim televizyonda hiç yavaşlama falan olmadı. Tarayıcı olsun, YouTube olsun hiç yavaşlama yaşamadık. Bizle aynı zamanda televizyon alan akrabalarımızın televizyonu kullanılmaz halde. Bu sizi pek alakadar etmeyebilir, işin özeti Grundig sağlam markadır.

Grundig LED TV kullanan arkadaşımız var mı? Varsa memnun musunuz?

Montajı Arçelik-Beko fabrikasında yapılıyor, garantisine de onlar bakıyor. Yani eskinin efsane Grundig'i olmadığının farkındayım ama 4.000 TL civarı bütçede zaten Sony, Samsung, LG bulunmuyor. Eli yüzü düzgün bir marka olarak bunu bulabildim.

Farklı önerisi olan varsa ona da açığım.
Aga biraz konuyla alakasız ama ben 3 ay önce TV bakıyordum alırım diye sonra vazgeçip pc topladım neyse 3ay önce almayı düşündüğüm TV 5700 tlydi şuan 7000 bin olmuş vay be

Aga biraz konuyla alakasız ama ben 3 ay önce TV bakıyordum alırım diye sonra vazgeçip pc topladım neyse 3ay önce almayı düşündüğüm TV 5700 tlydi şuan 7000 bin olmuş vay be
Aynen dostum inanılmaz zamlanmış :(
Normalde bu bütçede rahatlıkla Samsung ve LG bulunuyordu. Şimdi anca Sunny, Vestel, Regal, Arçelik falan. Aralarından eleye eleye Grundig'i bulabildim. Yorumlar da olumlu geldi, aklıma yattı gibi bakalım.

Aynen dostum inanılmaz zamlanmış :(
Normalde bu bütçede rahatlıkla Samsung ve LG bulunuyordu. Şimdi anca Sunny, Vestel, Regal, Arçelik falan. Aralarından eleye eleye Grundig'i bulabildim. Yorumlar da olumlu geldi, aklıma yattı gibi bakalım.
grundig al bizim akıllı tv değil full hd kaç senelik cihaz hala çalışıyor grundig tvler geç açılıyor diğer grundig tvler nasıl bilmiyorum ama kumandaya bastığın zaman direk açılmıyor 1-2 saniye sonra açılıyor

Hayır. Artık orjinal değil pek. beko üretiyor. bi tv almıştım renkler iğrenç ötesiydi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,207
Üyeler
186,458
Son üye
hyperion55
Geri