Haniç Kara
80+
- Reaksiyon skoru
- 99
Selam millet yayınlar için en fazla 1300TL olacka şekilde webcam önerir misiniz?? 1080P 60FPS olursa iyi olur olmazsada sorun yok.
Logitech C 922 Pro Şuanki en iyi seçim budurSelam millet yayınlar için en fazla 1300TL olacka şekilde webcam önerir misiniz?? 1080P 60FPS olursa iyi olur olmazsada sorun yok.
Ben de bunu öneririm. Şu an stoklar sıkıntılı herhalde çok az satıcıda var ve fiyatı uçmuş. Bence bekleyip bunu alın.Logitech C 922 Pro Şuanki en iyi seçim budur
Dolar düşerse evetBen de bunu öneririm. Şu an stoklar sıkıntılı herhalde çok az satıcıda var ve fiyatı uçmuş. Bence bekleyip bunu alın.
Aslında doların düşmesine gerek yok stoklar yenilensin bence düzelecek fiyatı çünkü birden arttı dolarla değil de stokla alakalıdır diye düşünüyorum.Dolar düşerse evet
Kamerası düzgün bir telefon işinizi görmez mi?Selam millet yayınlar için en fazla 1300TL olacka şekilde webcam önerir misiniz?? 1080P 60FPS olursa iyi olur olmazsada sorun yok.
Kamera istemiştim ama.Kamerası düzgün bir telefon işinizi görmez mi?
Hocam işimimi görür diyelim peki bana kamerası güzel ve şarjzı uzun giden bir telefon önerir misiniz?? en fazla 1300TL.Kamerası düzgün bir telefon işinizi görmez mi?
1300₺’ye önerebileceğim bir telefon yok ama bir Webcam’e 1300₺ vereceğime iyi kameralı bir telefon alıp daha iyi bir harcama yapmış olurum. Ne için alacaksınız Webcam’i? Twitch?Kamera istemiştim ama.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam işimimi görür diyelim peki bana kamerası güzel ve şarjzı uzun giden bir telefon önerir misiniz?? en fazla 1300TL.
Twitch ve Youtube.1300₺’ye önerebileceğim bir telefon yok ama bir Webcam’e 1300₺ vereceğime iyi kameralı bir telefon alıp daha iyi bir harcama yapmış olurum. Ne için alacaksınız Webcam’i? Twitch?