KeReM 1963
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 8,764
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır ama görüntülü konuşma niyetim var.kızı gördün mü
Hayır ama görüntülü konuşma niyetim var.kızı gördün mü
LOL ün kızları ayrıLOL De bulsam daha iyi olur![]()
Hayır ama görüntülü konuşma niyetim var.
Troll değil , Real de görmeme gerek yok en azından sevildiğimi hissedeyim yeter. Ciddi bir ilişkiye şimdilik ihtiyacım yokSalıncakta kız gördüm yanına gittim, merhaba bile diyemedim diyorsun, başka şehirde yaşayan ve oyundan tanıştığınız kız için heyecanlanıyorsun.
Nolur konular trol olsun
Troll değil , Real de görmeme gerek yok en azından sevildiğimi hissedeyim yeter. Ciddi bir ilişkiye şimdilik ihtiyacım yok
Man To Man20 TL at psikolojik destek veririm
Ah Doğukan ah , geçen benim profilimde ban yiyince burda iftira atmaya mı geldinBaşladı yine bir taraftan sallama konular.
Man To Man![]()
Senin profilin ile ne ilgisi var ki bunun? Her şeyden nem kapmaya o kadar bayılıyorsunuz ki. Geçen salıncak konusunu açtın, baktın tuttu. Hemen başka bir tür konu. Bu tarz konuları kim açtıysa tavrım hep aynı oldu. Seni tanımıyorum bile.Ah Doğukan ah , geçen benim profilimde ban yiyince burda iftira atmaya mı geldin?
Kızın arkadan da olsa fotosunu bile çektim ama burada paylaşamam , ne kanıt istiyorsun söyle atayımSenin profilin ile ne ilgisi var ki bunun? Her şeyden nem kapmaya o kadar bayılıyorsunuz ki. Geçen salıncak konusunu açtın, baktın tuttu. Hemen başka bir tür konu. Bu tarz konuları kim açtıysa tavrım hep aynı oldu. Seni tanımıyorum bile.
Senin profilin ile ne ilgisi var ki bunun? Her şeyden nem kapmaya o kadar bayılıyorsunuz ki. Geçen salıncak konusunu açtın, baktın tuttu. Hemen başka bir tür konu. Bu tarz konuları kim açtıysa tavrım hep aynı oldu. Seni tanımıyorum bile.