VALORANT ' ta yaşıt kız , arkadaş edindim.

LOL De bulsam daha iyi olur 😂
LOL ün kızları ayrı
3x (1).png1.png

Salıncakta kız gördüm yanına gittim, merhaba bile diyemedim diyorsun, başka şehirde yaşayan ve oyundan tanıştığınız kız için heyecanlanıyorsun.
Nolur konular trol olsun

Salıncakta kız gördüm yanına gittim, merhaba bile diyemedim diyorsun, başka şehirde yaşayan ve oyundan tanıştığınız kız için heyecanlanıyorsun.
Nolur konular trol olsun
Troll değil , Real de görmeme gerek yok en azından sevildiğimi hissedeyim yeter. Ciddi bir ilişkiye şimdilik ihtiyacım yok

Ah Doğukan ah , geçen benim profilimde ban yiyince burda iftira atmaya mı geldin 🤣 ?
Senin profilin ile ne ilgisi var ki bunun? Her şeyden nem kapmaya o kadar bayılıyorsunuz ki. Geçen salıncak konusunu açtın, baktın tuttu. Hemen başka bir tür konu. Bu tarz konuları kim açtıysa tavrım hep aynı oldu. Seni tanımıyorum bile.

Senin profilin ile ne ilgisi var ki bunun? Her şeyden nem kapmaya o kadar bayılıyorsunuz ki. Geçen salıncak konusunu açtın, baktın tuttu. Hemen başka bir tür konu. Bu tarz konuları kim açtıysa tavrım hep aynı oldu. Seni tanımıyorum bile.
Kızın arkadan da olsa fotosunu bile çektim ama burada paylaşamam , ne kanıt istiyorsun söyle atayım

hocaö bu kadar cidi olmayib

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,849
Üyeler
192,816
Son üye
enesars
Geri