emirhan1234
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,814
Kargoya verilmiş. Sorun ne?Herkese merhabalar 5600x aldım fakat siparişi bugün. Verilecek gösteriyor ve böyle kaldı ne yapabilirim?
bişey yokHerkese merhabalar 5600x aldım fakat siparişi bugün. Verilecek gösteriyor ve böyle kaldı ne yapabilirim?
Yok dün akşamdan beri Anadolu tm de kaldı hiç değişmiyor teslim tarihi de bugün gösteriyor dün akşam üstüne doğru siparişi verdim yarın gelir mi?Kargoya verilmiş. Sorun ne?
Müneccim değilim.Yok dün akşamdan beri Anadolu tm de kaldı hiç değişmiyor teslim tarihi de bugün gösteriyor dün akşam üstüne doğru siparişi verdim yarın gelir mi?
Müneccim derken hocam?Müneccim değilim.
1-2 gün daha bekle güncelleme olmuyorsa firmayı ara.
Yaklaşık 9-10 yıldır Hepsiburada'dan sipariş veriyorum, böyle şeyler ile birçok kez karşılaştım. Kargo hareketlerini oradan değil de takip no üzerinden hangi firmaya ait ise oradan kontrol edin. Orada da aynı şekilde ise yine problem etmenize gerek yok, kargo firması güncellemiyor demektir. Benim ürünüm 2 gün boyunca aynı yerde gösterdi ve 3. gün elime ulaştı. Oluyor böyle şeyler merak etme, eninde sonunda ulaşıcak sana. Artık araç kaza etmez ise tabi.Müneccim derken hocam?
Anladım teşekkür ederim hepsijet ile gelecek zaten yarın gelir benceYaklaşık 9-10 yıldır Hepsiburada'dan sipariş veriyorum, böyle şeyler ile birçok kez karşılaştım. Kargo hareketlerini oradan değil de takip no üzerinden hangi firmaya ait ise oradan kontrol edin. Orada da aynı şekilde ise yine problem etmenize gerek yok, kargo firması güncellemiyor demektir. Benim ürünüm 2 gün boyunca aynı yerde gösterdi ve 3. gün elime ulaştı. Oluyor böyle şeyler merak etme, eninde sonunda ulaşıcak sana. Artık araç kaza etmez ise tabi.
Bu ne diyor yawYaklaşık 9-10 yıldır Hepsiburada'dan sipariş veriyorum, böyle şeyler ile birçok kez karşılaştım. Kargo hareketlerini oradan değil de takip no üzerinden hangi firmaya ait ise oradan kontrol edin. Orada da aynı şekilde ise yine problem etmenize gerek yok, kargo firması güncellemiyor demektir. Benim ürünüm 2 gün boyunca aynı yerde gösterdi ve 3. gün elime ulaştı. Oluyor böyle şeyler merak etme, eninde sonunda ulaşıcak sana. Artık araç kaza etmez ise tabi.
Önümüzde ki salı-çarşamba günü kesin olarak kargonun teslim edileceğini belirtmişler.Bu ne diyor yaw
Bende öyle olamaz ya yarın ya da öbürki gün gelir haftaya gelmez benceÖnümüzde ki salı-çarşamba günü kesin olarak kargonun teslim edileceğini belirtmişler.
Tamamdır arayıp ne Dicem? Kargomu buşabilmeleri için ne söylemem gerekirÇağrı merkezini arayın onlar doğrusu neyse söylüyorlar
İyi günler, kargomu merkak ettim. Sorunu nu anlatacaksın hemen söylüyorlar zaten.Tamamdır arayıp ne Dicem? Kargomu buşabilmeleri için ne söylemem gerekir