Almanya'da uzman bir doktor Mercedes'e binebilir mi

MeNToR

80+
Reaksiyon skoru
60
Arkadaşlar Almanya da bir uzman doktor mesela atıyorum Mercedes S500'e ya da G63'e binebilir mi yoksa orada da onlara binmek Türkiye'de ki kadar zor mu?

Arkadaşlar Almanya da bir uzman doktor mesela atıyorum Mercedes S500'e ya da G63'e binebilir mi yoksa orada da onlara binmek Türkiye'de ki kadar zor mu?
Benim arkadaşım eşiyle doktor
6 ayda (sadece köşeye attıkları parayla) audi a7 almışlardı :D

Çok iyi doktorlar TR'de bile biniyor.
Almanya'da rahatlıkla binerler diye düşünüyorum.

s500 biraz abartı geldi bu arada : ) . Ona herkes binemez ama G63 normal gibi.

G63'e binebilir diye düşünüyorum ama S500'e biner mi bilmiyorum.Tabi maaşa,giderlere,arabanın yaşına vs. çok fazla etkene bağlı.

kardeşim kaç IQ'sun ? bi bwm bi audi 5000-6000 euro 2012-2015 ne diyosun 1 maaş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

asgari ücretle çalışan tanıdık altında a4

Almanya 'da bulundum giderseniz görürsünüz lüks araç isteyen lüks araç rahat alabiliyor alım güçleri yüksek ama ben lüks araç görmekte zorlandım çünkü adamlarda farklı bir disiplin var arabayı lüks değil ihtiyaç için kullanıyorlar ve çok para gömmüyorlar

Almanya’da ortalama biri bile bilebiliyor illa çok iyi bir seviyede birisi olmasına gerek yok

Almanya 'da bulundum giderseniz görürsünüz lüks araç isteyen lüks araç rahat alabiliyor alım güçleri yüksek ama ben lüks araç görmekte zorlandım çünkü adamlarda farklı bir disiplin var arabayı lüks değil ihtiyaç için kullanıyorlar ve çok para gömmüyorlar
TR`de yaşıyıp yurtdışınıda görüp yurtdışı standartlarınını daa ıyı olduğunu söyleyen tek kışı

1626172286688.png

1626172325103.png

Sen düşün artık :)

Anladığım kadarıyla pek zor olmayacak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim görüşünüz için abdullah bey

Geri