Rainbow Six Vulkan Düşük FPS Alıyorum

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,538
Durumu çözemedim
sistem:
ekran kartı: asus gtx 1650 phoenix
işlemci: r3 1200
anakart: asus prime a320m k
ssd: geil 256gb zenith r3
ram: oloy owl black 3000mhz 8gb

normal şartlarda Vulkan'da daha fazla fps almam gerekmez mi 2 şekildede cpu kullanımı %100lerde ekran kartı kullanımıda %70 ile %90 arası 2sindede

1200 mü 1200AF mi?

Vulkan amd kartlarda daha fazla fps veriyor diye biliyorum

Edit şimdi testini izledim öyle değilmiş

Vulkan amd kartlarda daha fazla fps veriyor diye biliyorum
internette baktığımda sadece amd kartlara fps verir gibi bir şey yazmıyordu belki daha fazla fps verebilir belki buna bir şey diyemem ama düşürmesinde ayıp oluyor

İşlemcin zayıf bir işlemci onunla alakası olabilir.

internette baktığımda sadece amd kartlara fps verir gibi bir şey yazmıyordu belki daha fazla fps verebilir belki buna bir şey diyemem ama düşürmesinde ayıp oluyor
Sadece dememiş zaten, Nvidia da özel çekirdekler var bu DX tabanlı çalışıyor genelde.

Darboğaz yapıyordur düz 1200, birde Nvidia kartlar DirectX de daha iyi. CUDA CORE DirectX'e daha optimize diye biliyorum ve onun tabanlı diye.
darboğaz oluyor yer yer darboğazın daha az olacağını düşünerek vulkan açtım hiçbir şey değişmemiş gibi darboğazda var fps düşüşüde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sadece dememiş zaten, Nvidia da özel çekirdekler var bu DX tabanlı çalışıyor genelde.
biliyorum demediğini zaten dediğine olamaz gibi bir şey demedim olmasıda mantıklı işlemcisi benden kötü arkadaşım rx 570 ile oynadığında onun fpsi artıyordu

darboğaz oluyor yer yer darboğazın daha az olacağını düşünerek vulkan açtım hiçbir şey değişmemiş gibi darboğazda var fps düşüşüde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

biliyorum demediğini zaten dediğine olamaz gibi bir şey demedim olmasıda mantıklı işlemcisi benden kötü arkadaşım rx 570 ile oynadığında onun fpsi artıyordu
İşlemciyi R3 3100 yapma şansınız var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,149
Üyeler
200,297
Son üye
eupdai

Geri