ElyyaK 80+ Silver Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 2,194 Reaksiyon skoru 372 16 Temmuz 2021 #1 Nvidia Denetım Masasında Düşük Gecikme Modunu Ne Yapmalıyım sizce ultra alırsam ne etki verir fps düşürüyormu mouse hissiyatı fln nasıl bilen varmı
Nvidia Denetım Masasında Düşük Gecikme Modunu Ne Yapmalıyım sizce ultra alırsam ne etki verir fps düşürüyormu mouse hissiyatı fln nasıl bilen varmı
Oneomous 80+ Gold Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 6,532 En İyi Cevap 3 Reaksiyon skoru 3,512 16 Temmuz 2021 #2 ElyyaK yazmış: Nvidia Denetım Masasında Düşük Gecikme Modunu Ne Yapmalıyım sizce ultra alırsam ne etki verir fps düşürüyormu mouse hissiyatı fln nasıl bilen varmı Devamı için tıklayın... Fps düşüşü ve mouse hassasiyeti değişikliğini hissetmedim.
ElyyaK yazmış: Nvidia Denetım Masasında Düşük Gecikme Modunu Ne Yapmalıyım sizce ultra alırsam ne etki verir fps düşürüyormu mouse hissiyatı fln nasıl bilen varmı Devamı için tıklayın... Fps düşüşü ve mouse hassasiyeti değişikliğini hissetmedim.
ElyyaK 80+ Silver Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 2,194 Reaksiyon skoru 372 16 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Oneomous yazmış: Fps düşüşü ve mouse hassasiyeti değişikliğini hissetmedim. Devamı için tıklayın... bi kapatıp denersen hıssedebilirsin bence bana hissetirdi ama alışma ne kadar sğrer anlamadım
Oneomous yazmış: Fps düşüşü ve mouse hassasiyeti değişikliğini hissetmedim. Devamı için tıklayın... bi kapatıp denersen hıssedebilirsin bence bana hissetirdi ama alışma ne kadar sğrer anlamadım