Mehmet Arda
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Ben şuan windows 10 dayım ve windows insideri yaptım fakat güncellemeleri denetle dediğimde windows 11 de olmamama rağmen windows 11 güncellemesi gözükmedi
Hem Windows 10 dayım demişsiniz sonra da Windows 11 de olmama rağmen demişsiniz tam anlamadımBen şuan windows 10 dayım ve windows insideri yaptım fakat güncellemeleri denetle dediğimde windows 11 de olmamama rağmen windows 11 güncellemesi gözükmedi
Win 10 ne xaman çıktı da 11 e geçtik ben hala xp kullanıyomHem Windows 10 dayım demişsiniz sonra da Windows 11 de olmama rağmen demişsiniz tam anlamadım
İnsider'dan Geliştirme kanalını seçmeniz gerek.
11 daha çıkmadı 24 Haziran'da tanıtıldı şuan Developer (Geliştirme) sürecinde. Bu sene sonuna doğru çıkacak tam sürümü.Win 10 ne xaman çıktı da 11 e geçtik ben hala xp kullanıyom
4 gb ram i3 3217u ya kursam nolur kaldırırmı kasar mı11 daha çıkmadı 24 Haziran'da tanıtıldı şuan Developer (Geliştirme) sürecinde. Bu sene sonuna doğru çıkacak tam sürümü.
SSD varsa kasmaz ama SSD yoksa kurma. Ancak şuan Developer aşamasında olduğu için eğer tecrübeli bir kullanıcı değilsen asla kurmanı tavsiye etmem hatalar buglar falan olabiliyor. Bir sorun oluştuğu zaman çözebilme becerin ve bilginin olması gerek.4 gb ram i3 3217u ya kursam nolur kaldırırmı kasar mı
SSD varsa kasmaz ama SSD yoksa kurma. Ancak şuan Developer aşamasında olduğu için eğer tecrübeli bir kullanıcı değilsen asla kurmanı tavsiye etmem hatalar buglar falan olabiliyor. Bir sorun oluştuğu zaman çözebilme becerin ve bilginin olması gerek.
SSD varsa kasmaz ama SSD yoksa kurma. Ancak şuan Developer aşamasında olduğu için eğer tecrübeli bir kullanıcı değilsen asla kurmanı tavsiye etmem hatalar buglar falan olabiliyor. Bir sorun oluştuğu zaman çözebilme becerin ve bilginin olması gerek.
Bu w11 şuanda kaç mb ram yiyor?SSD varsa kasmaz ama SSD yoksa kurma. Ancak şuan Developer aşamasında olduğu için eğer tecrübeli bir kullanıcı değilsen asla kurmanı tavsiye etmem hatalar buglar falan olabiliyor. Bir sorun oluştuğu zaman çözebilme becerin ve bilginin olması gerek.
Aşşa yukarı Win 10 ile aynı diyebilirim. (Kullanıyorum)Bu w11 şuanda kaç mb ram yiyor?
yanlışlıkla yazmışlım window insiderda geliştirme kanalı gözükmüyor sadece sürüm önizleme kanalı gözüküyorHem Windows 10 dayım demişsiniz sonra da Windows 11 de olmama rağmen demişsiniz tam anlamadım
Hem Windows 10 dayım demişsiniz sonra da Windows 11 de olmama rağmen demişsiniz tam anlamadım
sebebi biostan tmp açman lazım bendede öyleydi tmp açtım biostan düzeldiyanlışlıkla yazmışlım window insiderda geliştirme kanalı gözükmüyor sadece sürüm önizleme kanalı gözüküyor