Windows 11 gözükmüyor

Reaksiyon skoru
0
Ben şuan windows 10 dayım ve windows insideri yaptım fakat güncellemeleri denetle dediğimde windows 11 de olmamama rağmen windows 11 güncellemesi gözükmedi

Ben şuan windows 10 dayım ve windows insideri yaptım fakat güncellemeleri denetle dediğimde windows 11 de olmamama rağmen windows 11 güncellemesi gözükmedi
Hem Windows 10 dayım demişsiniz sonra da Windows 11 de olmama rağmen demişsiniz tam anlamadım :D
İnsider'dan Geliştirme kanalını seçmeniz gerek.

4 gb ram i3 3217u ya kursam nolur kaldırırmı kasar mı
SSD varsa kasmaz ama SSD yoksa kurma. Ancak şuan Developer aşamasında olduğu için eğer tecrübeli bir kullanıcı değilsen asla kurmanı tavsiye etmem hatalar buglar falan olabiliyor. Bir sorun oluştuğu zaman çözebilme becerin ve bilginin olması gerek.

SSD varsa kasmaz ama SSD yoksa kurma. Ancak şuan Developer aşamasında olduğu için eğer tecrübeli bir kullanıcı değilsen asla kurmanı tavsiye etmem hatalar buglar falan olabiliyor. Bir sorun oluştuğu zaman çözebilme becerin ve bilginin olması gerek.
Bu w11 şuanda kaç mb ram yiyor?

yanlışlıkla yazmışlım window insiderda geliştirme kanalı gözükmüyor sadece sürüm önizleme kanalı gözüküyor
sebebi biostan tmp açman lazım bendede öyleydi tmp açtım biostan düzeldi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://github.com/rcmaehl/WhyNotWin11 ve burdaki uygulamayı indirirsen direkt ne için ve hangi sebeple yükseltemediğini belirtir program

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,898
Üyeler
193,870
Son üye
Batuba
Geri