Kayametiin
80+
- Reaksiyon skoru
- 93
- Bütçe
- 16000
13000 e hazir sistem 2-3 binede 2k 240hz monitör Hz değişebilir en az 144 Hz olsun ama önerebilir misiniz
2k 240hz monitörü unut13000 e hazir sistem 2-3 binede 2k 240hz monitör Hz değişebilir en az 144 Hz olsun ama önerebilir misiniz
Tamam 144hz de olur dedim zaten2k 240hz monitörü unut
IPS VA hangisi ve kaç inç ve kaç msTamam 144hz de olur dedim zaten
Siz atin çok büyük olmasın ve 2 ms den fazla olmasinIPS VA hangisi ve kaç inç ve kaç ms
Mesaj silindi2k 240hz monitörü unut
o fiyata yok çünküSiz atin çok büyük olmasın ve 2 ms den fazla olmasin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mesaj silindi
evet bakinca gordum onceden baktigimda vardi ama simdi yokmuso fiyata yok çünkü
Genelde valorant ve hikayeli oyunlar oynamayı düşünüyorum buna uygun sistem önerebilir misiniz game garajın bayram kampanyasında ki asus rtx 3060li sistemi 5600x yaparsam nasıl olureğer rekabetçi oyunlar oynuyorsan TN 240Hz alabilir işlemciyi yüksek ekran kartını bir tık düşük seçebilirsin.
Yazdım valorant ve hikayeli oyunlar oynamayı planlıyorumne tip oyunlar oynuyorusn? CSGO Valorant LOL v.b FPS türü oyunlarmı yoksa RDR2 GTA5 Witcher 3 gibi hikayeli oyunlarmı? kasayı oynadığın oyunlara göre söyleyeceğim monitörü seçtim.
sectiniz mi kasayidane tip oyunlar oynuyorusn? CSGO Valorant LOL v.b FPS türü oyunlarmı yoksa RDR2 GTA5 Witcher 3 gibi hikayeli oyunlarmı? kasayı oynadığın oyunlara göre söyleyeceğim monitörü seçtim.