C++'dan C#'e geçmeli miyim?

eğleniyorsan ve yapmak istediklerini destekliyorsa neden dil değiştirmek istiyorsun
Malesef kanka gelecke kaygıları.
Gelecekte bu işi yapmak istiyorum zevk te alıyorum ama geleceği var mı ?

Malesef kanka gelecke kaygıları.
Gelecekte bu işi yapmak istiyorum zevk te alıyorum ama geleceği var mı ?
günümüzde çoğu şeyin teknolojiyle ilerlediğini göz önünde bulunduralım ve teknolojinin mimarlarından olacağını göz önünde bulunduralım
ileriki yıllarda teknolojiye bağlılığımız daha çok artacağına göre, sence geleceği var mı?
java öğrenmeyi denedin mi?

günümüzde çoğu şeyin teknolojiyle ilerlediğini göz önünde bulunduralım ve teknolojinin mimarlarından olacağını göz önünde bulunduralım
ileriki yıllarda teknolojiye bağlılığımız daha çok artacağına göre, sence geleceği var mı?
java öğrenmeyi denedin mi?
Tek bildiğim zor olduğunu biliyorum ve duydum bilirim en azından MC indiriken onu da indirdik.
:)
Şaka şaka biliyorum ama az.
Yani denemedim sadece zor bir dil diye biliyorum o kadar.

Tek bildiğim zor olduğunu biliyorum ve duydum bilirim en azından MC indiriken onu da indirdik.
:)
Şaka şaka biliyorum ama az.
Yani denemedim sadece zor bir dil diye biliyorum o kadar.
c# microsoft çöktüğünde neredeyse çökecek bir dil olduğundan dolayı geleceği pek var mı bilemeyiz
c++ öğrenmeye devam et bence sen
ama c# şu an işini görür, ben bir dilde ustalaşma taraftarıyım şimdi az c# az c++ biraz da java falan kafasındaysan c diline başla az da algoritmanı geliştir dediklerimi yaparsın
ben yine de java öğren derim

c# microsoft çöktüğünde neredeyse çökecek bir dil olduğundan dolayı geleceği pek var mı bilemeyiz
c++ öğrenmeye devam et bence sen
ama c# şu an işini görür, ben bir dilde ustalaşma taraftarıyım şimdi az c# az c++ biraz da java falan kafasındaysan c diline başla az da algoritmanı geliştir dediklerimi yaparsın
ben yine de java öğren derim
Kısacana C++'da öğrenirsem C#'DA ÖĞRENİRSEM java'da öğrenirsem her türlü işime yarayacak diyorsunuz.
Javaya bir defa şans verebilirim peki Aracı uygulaması olarka ne kullanayım?

C++ Alanı nedir ve C# Alanları nelerdir?
Ben uygulama geliştirmek istiyorum.
Gömülü sistem programlama, masaüstü geliştirme, oyun geliştirme, mobil geliştirme, mikroişlemciler(Rasperry Pi vesaire şeyler). Eğer çok bilgin varsa ve OpenGL gibi 3D kütüphanelerde bilgin varsa 3D uygulamalar dahi geliştirebilirsin. Kapsamlı bir dildir. C++ biliyorsan C hakkında da bilgin olur. En azından C'deki stdio.h ve C++'daki iostream kütüphanesi falan benzer. Fonksiyonlar ve sözdizimi biraz farklı olabilir ve C daha düşük seviyeli olabilir. Ama C++ da C'nin sınıflı versiyonudur ki zaten tasarımcısı da önceden adını bundan esinlenmiş ve sonradan değiştirmiş. Bence C++ öğrenirsen daha iyi olabilir. Çünkü birden fazla alanı var. C# ise Windows için tasarlanmış. C# da işlevlidir. Fakat C++'ın optimizasyonu daha iyi ve daha geniştir. C#'ın avantajarından biriyse form uygulaması için çok fazla kaynak olmasıdır. Bu avantaj C++'da yoktur mesela. Ayrıca İndie Developerlar için de çok avantajlı. İnsanların dediğine göre C ve C++'dan daha kolay olması da avantajı. Mac ve Linux'da sorun yaşayabilirsiniz C#'da. Ama Windows kullanıyorsanız C# da kullanabilirsiniz. C# da Java gibi C ve C++'a göre yavaştır.Makineyle iletişimi hızlı kuramaz. Çünkü makine dili değildir. C#'ın geleceği yukarıda bir arkadaşın dediği gibi Microsoft'a bağlı.

Son düzenleme:
Geri