Kurban Bayramı'nın en güzel yanları

ben buyumeyı böyle düsünmemistim :peeposad: hicbir seyin 5-6 sene öncesi gibi tadı yok

Benim için bayramların pek bir önemi kalmadı
Bütün akrabalarım Ankara'ya taşındı sadece 1 amcam var o zaten babaannem bizde diye her cuma geliyor.
Kuzenlerim desen bütün izinleri bağlayıp tatile gidiyor, bende olsam bende öyle yaparım.
Para desen ben öğrenci olarak bir tık para işimi çözdüm babamlara da para sıkıntısı çekiyorsanız 1 twister alın geçin ihtiyacım yok dedim.
Et desen diyetteyim onu da yiyemiyorum :(
Bayramda kimsenin gelmesini istemiyorum nede bir yere gitmeyi istiyorum, bilgisayarımın başında işlerimi yapıp Valorant oynarım arkaya da yayın açarım ohh miss daha ne

Sabah öğle akşam et yemek. Bayılırım kurban bayramına. Zaten yılda bir kez adam akıllı kırmızı et yiyebiliyoruz. O da kurban bayramında.

Sabah öğle akşam et yemek. Bayılırım kurban bayramına. Zaten yılda bir kez adam akıllı kırmızı et yiyebiliyoruz. O da kurban bayramında.
Küçükken alnına kurbanın kanını basmaları...

Küçükken alnına kurbanın kanını basmaları...
Evet köyde çok yaparlardı bana. Bir de kesilirken izletirlerdi. Korkmuştum ilk izlediğimde. Şimdi her kurbanı rahatlıkla izleyebiliyorum aynı film izler gibi.

Evet köyde çok yaparlardı bana. Bir de kesilirken izletirlerdi. Korkmuştum ilk izlediğimde. Şimdi her kurbanı rahatlıkla izleyebiliyorum aynı film izler gibi.
Çekirdek kola :D.

Sabah et ,öğlen et, akşam et misfair gelince et
Misafirliğe girince et
+baklava

Bayramda para toplamak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,286
Üyeler
190,721