550 TL mouse önerisi

Reaksiyon skoru
28
Merhaba arkadaşlar ağırlıklı olarak FPS oyunları oynuyorum 550 TL bütçem var mouse alacağım el ölçülerim 19x9 tutuş olarak da palm tutuyorum tavsiyeniz nedir?
Not:İlla 550 tl olmak zorunda değil Daha Düşük Fiyatlıda olabilir tavsiyeniz

Merhaba arkadaşlar ağırlıklı olarak FPS oyunları oynuyorum 550 TL bütçem var mouse alacağım el ölçülerim 19x9 tutuş olarak da palm tutuyorum tavsiyeniz nedir?
Not:İlla 550 TL olmak zorunda değil Daha Düşük Fiyatlıda olabilir tavsiyeniz
Kesinlikle Razer deathAdder V2 al geç.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şuna bir göz atabilirsin. Benim hoşuma gitti;
deathAdder V2 var bu fiyata.

Hocam 550 TL fiyatta piyasadaki en iyi sensör razer deathadder v2 mi daha iyisi var mı ?
Yok tabii ki. Eline de tam uygun.
Benim de elim seninle aynı boyutta, palm şeklinde tutuyorum. deathAdder V2 kullanıyorum uzun zamandır. Memnunum.

Bu bütçeye alabileceğin en iyi mouse. Başka mouselara bakmana bile gerek yok.

Yok tabii ki. Eline de tam uygun.
Benim de elim seninle aynı boyutta, palm şeklinde tutuyorum. deathAdder V2 kullanıyorum uzun zamandır. Memnunum.

Bu bütçeye alabileceğin en iyi mouse. Başka mouselara bakmana bile gerek yok.
çok teşekkür ederim arkadaşımda sizin gibi aşırı övüyor bana aşırı hızlı mouse diyor yani tepkisel olarak baya iyimiş inşAllah öyledir :D teşekkürler

valla kral alma amacım cs go da globalim PUBG yeni başladım rival 110 geçeceğim bu mouse arada baya fark diye düşünüyorum
Uçar gidersin ya bu mouse u alirsan. Seni kimse tutamaz. 😂
İşin şakası bir yana. Ele tam oturuyor. 80 Gr ağırlığı var ve kullanımı gerçekten çok rahat.

Bende fortnite ve Battlefield oynuyorum. Oynama şeklim olsun vuruş kabiliyetim olsun bayağı gelişti.

Sabre RGB Pro al geç. DeathAdder V2'den daha iyi.

Sabre RGB Pro al geç. DeathAdder V2'den daha iyi.
Bu bütçede ki mouseların özellikleri hayli hayli iyi zaten. O yüzden özellik karşılaştırması yerine şekli ve tutuşu önemli. deathAdder V2 nin şekli, kıvrımlı yapısı çok iyi. Ele çok güzel oturuyor.

Bu bütçede ki mouseların özellikleri hayli hayli iyi zaten. O yüzden özellik karşılaştırması yerine şekli ve tutuşu önemli. deathAdder V2 nin şekli, kıvrımlı yapısı çok iyi. Ele çok güzel oturuyor.
Sabre RGB Pro 8000 hz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,801
Üyeler
193,132
Son üye
meyv
Geri