Efe Şentürk
80+
- Reaksiyon skoru
- 37
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Düzeldiğinde diyor arkadaş şimdi demiyor1050ti? belki
Düzeldiğinde diyor arkadaş şimdi demiyor1050ti? belki
normalde 5.5k ya 1650 super toplanıyorduDüzeldiğinde diyor arkadaş şimdi demiyor
Hocam çok teşekkür ederim, sülalemde sövülmeyen insan kalmadı Allah razı olsunm.BTC nin düşüşünde etkisi olan herkese.
Doge yarın PUMP yapacak sen rahat ol , BTC düşerken Doge PUMP lıcak.Dipten topladığını sanan doğana dibin dibi şoku
Artık bakmıyorum cüzdana.Allah bilir kaçtır şimdi. En son hesaptan çıkmış kendi. Bidaha girmedim.Doge yarın PUMP yapacak sen rahat ol , BTC düşerken Doge PUMP lıcak.
Elonun yarın konuşması var , BTC yi gömücek Doge yi Övucek. Ben direk Doge geçtim. YTD
Aman diyim girmeArtık bakmıyorum cüzdana. 1100 vardı Allah bilir kaçtır şimdi. En son hesaptan çıkmış kendi. Bidaha girmedim.
Hocam ben uzun vadeli yatırımcıyım, kriptoyu değer saklama aracı olarak kullanıyorum. Ağırlıkta eth twt ve defi projelerini satın alıyorum. Şansıma ayı sezonuna denk geldim, yoksa yaptığım yatırımlar çok da kötü değildi aslında.Aman diyim girme
Dünden bugüne bütün coinler minimum %15 düştü ve düşmeye devam ediyorlar.
Ama Doge baya iyi direndi , oda az da olsa düştü.
Dünden bugüne %15 düştüyse 2-3 haftada ne olmuştur.Aman diyim girme
Dünden bugüne bütün coinler minimum %15 düştü ve düşmeye devam ediyorlar.
Ama Doge baya iyi direndi , oda az da olsa düştü.
Hayır ya daha 2-3 gün önce çok güzel PUMP yaptı.Dünden bugüne %15 düştüyse 2-3 haftada ne olmuştur.