Temmuzun 24'nde eth 2.0 gelecek diyenler nerde?

Ortadan kayboldular :blobdance::blobdance:
ETH 2.0 2022 den erken gelmeyecek kusura bakmayın da kimse boşa beklemesin.
E.Kartı fiyatları miningden ziyade dolar kuru stok ve çip durumu isteğe bağlı olarak değişecek bu ekran kartları ile daha bir çok çeşit kazım yapılabilir.

Ağustosa Ertelendi

Ortadan kayboldular :blobdance::blobdance:
ETH 2.0 2022 den erken gelmeyecek kusura bakmayın da kimse boşa beklemesin.
E.Kartı fiyatları miningden ziyade dolar kuru stok ve çip durumu isteğe bağlı olarak değişecek bu ekran kartları ile daha bir çok çeşit kazım yapılabilir.
Eth 2.0 2022 zaten Londra güncelemesi olucakti oda 4 agustosda canlı olarak geçilecek
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eth 2.0 2022 zaten Londra güncelemesi olucakti oda 4 agustosda canlı olarak geçilecek

3 hafta önceki konuma bakabilirler kanıt isteyenler

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

3 hafta önceki konuma bakabilirler kanıt isteyenler
teşekkürler.

Yok oldular. Btw bunu diyenler nisan'da gelecek diyorlardı sonra mayıs dediler sonra haziranın sonu dediler sonra temmuz 24. Şimdi ortalıkta yoklar. Ben biliyordum gelmeyeceğini ama bunlar gibi cahil insanlarla muhattap olmamak açısından cevap yazmadım. Daha geliştiricileri bile adam akıllı belirtmemişken bunlar kahin mi de ne zaman çıkacağını söylüyorlar. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::LOL::LOL: Bu arada geliştiricileri tutuklanmak üzere diye biliyorum :)

Geri