Gigabayt aorus M2 alınır mı ?

100 gram günümüzdeki farelere bakacaksak olursak ağır sayılır. Artık 37 gramlık fareler bile üretiliyor piyasa da. Skatez kalınlığı demişsin fakat kayması hiç iyi değil. %100 PTFE skatez kullanılmamış, normal teflon oranı düşük düz skatez kullanılmış.
100 gram ideal bir ağırlık bence.
Ayrıca ağırlık dediğimiz olay kişiye göre değişen bir şey misal ben hep biraz ağır mouse'lar kullandığım için bu tür hafif ağır mouse daha çok hoşuma gidiyor.
37 gramlık fareler abartılı seviyede düşük bir ağırlık,asla kullanamam.
Mx 518 skatez konusunda rakiplerine göre geride doğru ancak mousepad üzerinde sıkıntı yaşatmayan bir model,hatta G102/203 gibi mouse'lardan daha iyi skatez anlamında,zaten sorun yaşatsaydı çoktan konusu açılırdı.🙂
Benim önerdiğim ikili.👇
Veya
Neyse konuyu daha fazla kirletmeyelim,özelden yazabilirsin.

Son düzenleme:
100 gram ideal bir ağırlık bence.
Ayrıca ağırlık dediğimiz olay kişiye göre değişen bir şey misal ben hep biraz ağır mouse'lar kullandığım için bu tür hafif ağır mouse daha çok hoşuma gidiyor.
37 gramlık fareler abartılı seviyede düşük bir ağırlık,asla kullanamam.
Mx 518 skatez konusunda rakiplerine göre geride doğru ancak mousepad üzerinde sıkıntı yaşatmayan bir model,hatta G102/203 gibi mouse'lardan daha iyi skatez anlamında,zaten sorun yaşatsaydı çoktan konusu açılırdı.🙂
Benim önerdiğim ikili.👇
Veya
Neyse konuyu daha fazla kirletmeyelim,özelden yazabilirsin.
Skatez mousepad üzerinde sıkıntı yaratacaksa o farenin skatezinin ne anlamı var? Neredeyse piyasadaki hiçbir farenin skatezi zaten mousepad de sıkıntı yaratmıyor? Ağır fareler pek tercih edilmiyor artık günümüzde. FPS oyunları oynayan kişiler artık hafif fareler istiyor çünkü daha ani hareket yapabiliyorsun, elini yormuyor.

Skatez mousepad üzerinde sıkıntı yaratacaksa o farenin skatezinin ne anlamı var? Neredeyse piyasadaki hiçbir farenin skatezi zaten mousepad de sıkıntı yaratmıyor? Ağır fareler pek tercih edilmiyor artık günümüzde. FPS oyunları oynayan kişiler artık hafif fareler istiyor çünkü daha ani hareket yapabiliyorsun, elini yormuyor.
Kimse zaten o mouse ile mermerde oynamayacağı için öyle bir örnek verdim zaten.
Skatez'leri abartıldığı kadar kötü olduğunu düşünmüyorum,biraz tercübe ettim ve ani dönüşlerde,kaymasında bir problem yaratmıyordu,uzun vadede ne kadar dayanır bilemem ama şuana kadar bundan şikayetçi birini duymadım epeydir piyasada olmasına rağmen.
Ayrıca ağırlık olayı kişiden kişiye göre değişen bir şey kendini baz alıp konuşma,ağır fareler de tercih ediliyor,en büyük örneği zowie mouselar.
(Yanıt vereceksen özelden yaz,gereksiz uzadı)

Skatez'leri abartıldığı kadar kötü olduğunu düşünmüyorum,biraz tercübe ettim ve ani dönüşlerde,kaymasında bir problem yaratmıyordu,uzun vadede ne kadar dayanır bilemem ama şuana kadar bundan şikayetçi birini duymadım epeydir piyasada olmasına rağmen.
Ayrıca ağırlık olayı kişiden kişiye göre değişen bir şey kendini baz alıp konuşma,ağır fareler de tercih ediliyor,en büyük örneği zowie mouselar.
170 TL'ye delikli mouse yokmu ?

Zowie fareler baz alınıyor diyorsunda o fare kaç yılında üretildi? O zamanlar hafif fare modası pek yaygın değildi. Zowie'de artık hafif fare çıkarttı, belki duymamışsındır; (75 gram)
En büyük örneği bile hafif fare çıkartıyor :)
Kendimi baz alıp mı konuşuyorum? FPS e-spor oyuncuların birçoğu hafif fare kullanıyor, MOBA gibi oyunları oynayan kişiler zaten bu şeylere pek dikkat etmelerine gerek yok.

170 TL'ye delikli mouse yokmu ?
Var tabi ki,normalde bu fiyata Light 2 S önerirdim ancak fiyatı uçmuş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zowie fareler baz alınıyor diyorsunda o fare kaç yılında üretildi? O zamanlar hafif fare modası pek yaygın değildi. Zowie'de artık hafif fare çıkarttı, belki duymamışsındır; (75 gram)
En büyük örneği bile hafif fare çıkartıyor :)
Kendimi baz alıp mı konuşuyorum? FPS e-spor oyuncuların birçoğu hafif fare kullanıyor, MOBA gibi oyunları oynayan kişiler zaten bu şeylere pek dikkat etmelerine gerek yok.
2017 ve 2018 yılında ürettiği fareleri baz aldım,bir fare için çokda uzun bir zaman olmadı yani.
Bir kez daha dediğim gibi ağırlık olayı herkese göre değişiyor,bazısı hafif kullanamaz bazısı ağır ve e sporcular genel olarak elinin alıştığı,ergonomosi iyi olanı kullanır,hafif olanı değil ve hala e sporcularda(özellikle fps oyuncularında) o eski dediğin zowie mouselarını kullanıyorlar.

Son düzenleme:

2017 ve 2018 yılında ürettiği fareleri baz aldım,bir fare için çokda uzun bir zaman olmadı yani.
Bir kez daha dediğim gibi ağırlık olayı herkese göre değişiyor,bazısı hafif kullanamaz bazısı ağır ve e sporcular genel olarak elinin alıştığı,ergonomosi iyi olanı kullanır,hafif olanı değil ve hala e sporcularda(özellikle fps oyuncularında) o eski dediğin zowie mouselarını kullanıyorlar.
Bu firma bilmiyorum ama hemen bozulmasından korkuyorum.

Çünkü bir çoğu esporcusu alıştığı farede kalır. Yeni fareye geçtikleri zaman aimleri bozulabiliyor. Daha çok yakın farelere geçiyorlar. Zaten Zowie ergonomisini herkes bilir, çoğu marka o ergonomiyi kullanıyor. Ek olarak tak çalıştır olduğu için direkt olarak kullanabiliyorlar.

Redragon gayet iyi bir firma, bozulmaz kolayca, teknoloji şans işidir.

Çünkü bir çoğu esporcusu alıştığı farede kalır. Yeni fareye geçtikleri zaman aimleri bozulabiliyor. Daha çok yakın farelere geçiyorlar. Zaten Zowie ergonomisini herkes bilir, çoğu marka o ergonomiyi kullanıyor. Ek olarak tak çalıştır olduğu için direkt olarak kullanabiliyorlar.
M 2 mi yoksa redragon m808 mi ?

Marka iyidir,yurtdışında daha popüler ve genelde fiyatına göre iyi ürünler yapan sağlam bir marka.
Mouse ise sıkıntı yaratacağını sanmıyorum iyi bir modeldir ve kolay kolay terletmez.

Redragon gayet iyi bir firma, bozulmaz kolayca, teknoloji şans işidir.
Aynı şeyi diyorum zaten,genelde bir e-sporcu hafif olmasına değil ergonomisine bakar.

Evet, ergonomi birinci planda fakat çok ağır fareler kullanmayı pek tercih etmezler. Onu diyorum. MX518 alınacak bir fare değil. Sırf sensörü için alıyorlar.
MX518 çok ağır bir mouse değil zaten,bahsettiğim zowie mouse'lar ile 3-5 gram var aralarında.
Aslında alışması biraz uzun süren ama alışınca vazgeçilemeyen bir mouse MX518,tipe önem vermeyen kişi bence bu bütçede alıp kullanabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,724
Üyeler
183,883
Son üye
Lee Asperseas
Geri