İzoly hades alınır mı

çünkü kullanmıyorsun benimde çok ön yargım vardı sonrA fikrim değişince işte 100 kişi böyle üstüne gelir çünkü kabullenemiyorsunuz.daha da uzatmaya gerek yok siz bildiğinizle bende kullandığımla kalayım dedğim gibi bugüne kadar bir sıkıntı yaşamadım ama yarın bir gün dedğiniz gibi bir sorun yaşarsam mutlaka yazarım.hadi eyw.
Umarım bir sıkıntı yaşamazsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu Arada benim 22.000 tl lik pc konuma gelebilirmisiniz

Umarım bir sıkıntı yaşamazsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu Arada benim 22.000 TL lik pc konuma gelebilirmisiniz
:) valla kardeşim benimde 22.000 tl lik pc olsa bende 4000 tl lik izoly i beğenmem o ne öyle yavrusu gibi hor görmeyin :D

çünkü kullanmıyorsun benimde çok ön yargım vardı sonrA fikrim değişince işte 100 kişi böyle üstüne gelir çünkü kabullenemiyorsunuz.daha da uzatmaya gerek yok siz bildiğinizle bende kullandığımla kalayım dedğim gibi bugüne kadar bir sıkıntı yaşamadım ama yarın bir gün dedğiniz gibi bir sorun yaşarsam mutlaka yazarım.hadi eyw.

dosum herkes sorun yaşayacak diye bir şey yok zaten. Fiyatına göre pahalı olduğu için ve kalitesiz malzeme kullandıkları için önermiyoruz. 4 bin liraya daha iyileri toplanabilirdi o yüzden.

:) valla kardeşim benimde 22.000 TL lik pc olsa bende 4000 TL lik izoly i beğenmem o ne öyle yavrusu gibi hor görmeyin :D
Yok lütfen yanlış anlamayın beğenmemezlik yapmıyoryum sadece ben yorum yapıyorum

Kasanın aynısı bende var. Sadece demirini arkadaşımdan 50 TL'ye almıştım. İçini ful kendim dizdim. Soğutma olarak kasa fena değil ancak büyük ihtimalle SSD'si falan bayağı kötü bir sistem. Hatta sanırım RAM'de bayağı dandik.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,861
Üyeler
184,351
Son üye
Ensar!
Geri